Pécsen cumiznék. Hely van.
Kaposváron alkalmankként ( akár rendszeresen)puncit nyalnék, Nálad. Ápoltság feltétel, kor alkat mellékes. Privire írj
Dél dunántúlon ma délután, kora este korombeli srác kölcsönös kalandra? Helyem nincs, kocsival utazni tudok
Sziasztok!
Hölgyet szívesen magammal vinnék swingerklubba. Jelentkezz gyorsan...és mehetünk is
Hölgyet szívesen magammal vinnék swingerklubba. Jelentkezz gyorsan...és mehetünk is
Sziasztok! Hétfőn vagy kedden keresnék fiatal fiút méretes farkamra, Keszthely környékén. Helyem van.
Sziasztok! Ma ès holnap is hölgyhöz és párhoz is szívesen csatlakoznék! Helyem is van és utazni is tudok!
Akinek érdekes lehet, írjon ide a gg-re üzenetet! Köszi!
Akinek érdekes lehet, írjon ide a gg-re üzenetet! Köszi!
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Jelenleg csak ismerkedem. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Siófokon kanos pasit fogadnèk!
Sziasztok,
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
SZIASZTOK! Hölgyet illetve párt keresek Mohács környékén De utazok is én egy 32 éves srác vagyok egyedülálo tisztelet tudo és diszkrét!

Sziasztok! Ápolt, intelligens férfiként szívesen ismerkednék hölggyel, illetve szexuális kapcsolatát feldobni vágyó párral/házaspárral, teljes mértékben betartva és tiszteletbe tartva a ti kéréseiteket illetve vágyaitokat. Ha szeretnétek egy türelmes, elfogadó, alkalmazkodó partnert keressetek bátran. Helyet tudok biztosítani Pécs belvárosi klímás lakásban. Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt. Keressetek bizalommal! Üdv, Ádám
Sziasztok. balatoni nyaralásunkhoz szivesen fogadunk meghivást.
Sziasztok!
Pécs és környékén a mai napra kesesünk párként beszálló férfit, fiatal párhoz.
Pécs és környékén a mai napra kesesünk párként beszálló férfit, fiatal párhoz.
Hali. Jön valaki Mohácsra szombaton a Club Intimissionba?
Sziasztok, hölgyekkel ismerkednék Pécsen és környékén. Első sorban az idősebb, érett korosztály vonz, de kölcsönös szimpátia esetén akár korombeliek is szóba jöhetnek.
Szőrös puncit kényeztetnék
Sziasztok! Somogy vármegye és környékén keresnék hölgyet/párt.
IQ és EQ fontos. Utazni illetve helyet biztosítani is tudok a találkozóhoz/találkozókhoz. Keressetek bátran. smile
IQ és EQ fontos. Utazni illetve helyet biztosítani is tudok a találkozóhoz/találkozókhoz. Keressetek bátran. smile
...
(Ez egy válasz lacus7878 üzenetére (2025. 02. 07. péntek 06:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 07. péntek 06:25

Sziasztok!
Február 14-15- re keresek Dombóváron nyelvtanárnőt, esetleg párt
Túlsúlyosok előnyben (de nem feltétel)
Február 14-15- re keresek Dombóváron nyelvtanárnőt, esetleg párt
Túlsúlyosok előnyben (de nem feltétel)
Keszthely-Marcali környékén két 50 éves bi pasik megnéznének bi párokat, srácokat sex közben.
Sziasztok!
Ismerkednék hetero alapon Kaposvár és környéke, ha kicsit messzebb vagy az sem baj.
41 éves, magas, intelligens kedves pasi vagyok.
Írj aztán hátha kialakul valami.
Ismerkednék hetero alapon Kaposvár és környéke, ha kicsit messzebb vagy az sem baj.
41 éves, magas, intelligens kedves pasi vagyok.
Írj aztán hátha kialakul valami.