Sziasztok! Mohácson nő, pár ?
Pécsen ma este párt, szóló lányt fogadnánk privát üzenetet várunk
balatonboglár környékén 50+os nő akivel kényeztethetnénk egymást? privizz
Sziasztok! Rendszeresen sportoló, egyedülálló lányként keresek vékony, szálkás, fiatal pasit max. 38-éves korig, írj nyugodtan

Sziasztok ! Mint tudjuk, 2 mondat után kértetek képet, szóval szerintem az ismerkedés alapelve nem egy kép, ezt is leírtam privátban
Nem véletlen mondtam, hogy inkább hagyjuk ! Mert ez, hogy 2 mondat után ( amiből persze semmit nem tudtam meg rólatok ) élből képet kértek, nekem nem jött át ! Le is írtam, szóval nem értem
Vagy az a baj, hogy tök random ismeretleneknek nem vagyok hajlandó képet küldeni ? Legalább annyit tudtam volna hogy még is mifán teremtek ! De hagyjuk is, lehet valakinek ez bejön, nekem nem
Annyit meg nem ér ez az egész, hogy random embereknek képeket dobáljak mert csak mért ne alapon ! Szép napot
(Ez egy válasz newpair7783 üzenetére (2025. 02. 21. péntek 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 21. péntek 22:34

Hát van de nálunk te mondtad vissza az ismerkedést... Nyilván kérünk képet mert nekünk is van fent bőven és ha olyat látunk ami nekünk nem tetszik akkor minek kocsikàzzunk netàn fordítsunk akàrmennyi időt is amiből úgyis baromi kevés van...
Hétvégén fogadnék kanos pasit helyem van! Írj!
Sziasztok! Nem függetlenként ismerkednék komoly párral hosszabb távra.Személyes találkozónak vagyok a híve.Priviben folyt! IQ,higiénia ,szimpátia fontos.
Marcali környékén párhoz csatlakoznánk ma éjszaka
Hát van de nálunk te mondtad vissza az ismerkedést... Nyilván kérünk képet mert nekünk is van fent bőven és ha olyat látunk ami nekünk nem tetszik akkor minek kocsikàzzunk netàn fordítsunk akàrmennyi időt is amiből úgyis baromi kevés van...
(Ez egy válasz Pecsipasi29 üzenetére (2025. 02. 21. péntek 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 21. péntek 09:12

Sziasztok ! Volt már itt valaki, akinek vissza írt egy nő is ? Járt valaki sikerrel ? Mert megmondom az őszintét, én azt látom, hogy egy sivatagban rengetegen vizet keresnek, és néha néha egy egy délibáb meghülyíti az embert, de vízre akkor sem bukkanunk ....! Vélemény ? Csak én látom ezt így ? Rengeteg a kamuprofil, és persze a lerúgott lábazati vakolat, akik itt előadják mekkora modell alkatok, aztán a gyerekektől illemhelyre sem tudnak menni, mert gyerekből is van vagy 8....! Értem az igényeket, de mire ? Nem vagyok egy modell alkat, köpcös, kopasz, férfiasan nagydarab ember vagyok, de nem is várom el, hogy egy nő úgy nézzen ki, mint egy filmsztár ! Szánalmas komolyan
Dombóvár vagy környéke ma este?
Kaposváron alkalmankként ( akár rendszeresen)puncit nyalnék, Nálad. Ápoltság feltétel, kor alkat mellékes. Privire írj
Kedves Pajkoshármas, úgy látom félre ment az üzenet
Nem azt írtam, hogy nekem nem írnak vissza, hanem maga az oldal tele van kamukkal
De gondolom nem látod a fától az erdőt, és rögtönözve pötyögtél valami "okosat" mert hozzáértésed konkrét nincs, csak írsz
Gratulálni tudok ha sikerült itt ismerkednetek, hisz az adatlapotok is mutatja mennyire valós pár vagytok/lehettek !
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2025. 02. 21. péntek 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 21. péntek 11:45

Igen, voltak sokan, akikkel leveleztünk. Nők is, párok is. Sőt, találkoztunk is néhánnyal közülük, tehát valódiak és léteznek. Ha NEKED nem írnak vissza, ez nem jelenti azt, hogy SENKINEK nem írnak.
Sziasztok.
Szombat estère keresünk pasikat párokat gangbang jellegű összejövetelre.Helyünk Bonyhádon lessz
Szombat estère keresünk pasikat párokat gangbang jellegű összejövetelre.Helyünk Bonyhádon lessz
Sziasztok,
Hetero alapon párt fogadok Zamárdiban!
Hetero alapon párt fogadok Zamárdiban!
Igen, voltak sokan, akikkel leveleztünk. Nők is, párok is. Sőt, találkoztunk is néhánnyal közülük, tehát valódiak és léteznek. Ha NEKED nem írnak vissza, ez nem jelenti azt, hogy SENKINEK nem írnak.
(Ez egy válasz Pecsipasi29 üzenetére (2025. 02. 21. péntek 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 21. péntek 09:12

Sziasztok ! Volt már itt valaki, akinek vissza írt egy nő is ? Járt valaki sikerrel ? Mert megmondom az őszintét, én azt látom, hogy egy sivatagban rengetegen vizet keresnek, és néha néha egy egy délibáb meghülyíti az embert, de vízre akkor sem bukkanunk ....! Vélemény ? Csak én látom ezt így ? Rengeteg a kamuprofil, és persze a lerúgott lábazati vakolat, akik itt előadják mekkora modell alkatok, aztán a gyerekektől illemhelyre sem tudnak menni, mert gyerekből is van vagy 8....! Értem az igényeket, de mire ? Nem vagyok egy modell alkat, köpcös, kopasz, férfiasan nagydarab ember vagyok, de nem is várom el, hogy egy nő úgy nézzen ki, mint egy filmsztár ! Szánalmas komolyan
A mai napon fogadnék párokat minden jóra
Sziasztok párhoz vagy nőhöz csatlakoznék, helyem nincs ennek függvényében ismerkednék! Nem feltétlenül egyszeri alkalomra keresek.
Pár ma este közös tv-nézésre?
Sziasztok! Pécs és környékén nem akar valaki szopni? Ha igen privátba irjatok
köszönöm