Valaki a reggeli órákban?
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek Mohács környékén akár most vagy késöbb

Pl hozzám mit szolnatok?
(Ez egy válasz Swinger2112 üzenetére (2025. 02. 22. szombat 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagy merettel rendelkezo ferfit keresunk
(NAGY MERETTEL !)
(NAGY MERETTEL !)
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Szimpatikusnak találtuk az egyik hozzàszólàsod és ezért írtunk először... és igen 2 levél után kérünk képet, hisz rólunk van fent bőven rólad meg semmi...De sok sikert kívántunk és kívánunk továbbra is....Nincs se idő se energia olyanra ami lehet, hogy felesleges mert még kép sincsen...
(Ez egy válasz Pecsipasi29 üzenetére (2025. 02. 22. szombat 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 22. szombat 07:39

Sziasztok ! Mint tudjuk, 2 mondat után kértetek képet, szóval szerintem az ismerkedés alapelve nem egy kép, ezt is leírtam privátban
Nem véletlen mondtam, hogy inkább hagyjuk ! Mert ez, hogy 2 mondat után ( amiből persze semmit nem tudtam meg rólatok ) élből képet kértek, nekem nem jött át ! Le is írtam, szóval nem értem
Vagy az a baj, hogy tök random ismeretleneknek nem vagyok hajlandó képet küldeni ? Legalább annyit tudtam volna hogy még is mifán teremtek ! De hagyjuk is, lehet valakinek ez bejön, nekem nem
Annyit meg nem ér ez az egész, hogy random embereknek képeket dobáljak mert csak mért ne alapon ! Szép napot

Sziasztok! Benne vagyunk
(Ez egy válasz 2020parospar üzenetére (2025. 02. 22. szombat 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Párral randiznánk , ma este , utazni tudunk..
Ma estére keresek igényes párt vagy egyedül lévő hölgyet hetero alapon! Helyem van és menni is tudok!
Kaposváron alkalmankként ( akár rendszeresen)puncit nyalnék, Nálad. Ápoltság feltétel, kor alkat mellékes. Privire írj
Marcaliba keresünk párt wellnessre... Ma estére
02.25-re délelőtti órákban ( 10 óráig ) szívesen el tölteném az időt egy kellemes pár vagy épp egy szóló hölgy társaságában
ápolt igényes normális 25 éves srác vagyok . ( akár anyagi szolgáltatásért is cserében
) írj üzenetet

Sziasztok,
Kellemes idő eltöltésére keresem ápolt és kulturált partnerem, párokhoz is szívesen csatlakozok, akár fogadni is tudok....(felnőtt élvezetes játékok), jól tartom magamat, igényes és ápolt férfi vagyok.
Kellemes idő eltöltésére keresem ápolt és kulturált partnerem, párokhoz is szívesen csatlakozok, akár fogadni is tudok....(felnőtt élvezetes játékok), jól tartom magamat, igényes és ápolt férfi vagyok.
Szia. Azért mert valaki nem ír vissza az nem azt jelenti, hogy nem valós. Az a pár akiről írtál ők valósak ráadásul a hölgy nagyon szép! Én tudom kik ők ők viszont nem ismernek. Ha valakitől nem kapsz választ az is válasz tehát nem. Lépj tovább nem lehet mindenki mindenkinek szinpatikus.
(Ez egy válasz Pecsipasi29 üzenetére (2025. 02. 21. péntek 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 21. péntek 14:51

Kedves Pajkoshármas, úgy látom félre ment az üzenet
Nem azt írtam, hogy nekem nem írnak vissza, hanem maga az oldal tele van kamukkal
De gondolom nem látod a fától az erdőt, és rögtönözve pötyögtél valami "okosat" mert hozzáértésed konkrét nincs, csak írsz
Gratulálni tudok ha sikerült itt ismerkednetek, hisz az adatlapotok is mutatja mennyire valós pár vagytok/lehettek !

Sziasztok! Mohácson nő, pár ?
Pécsen ma este párt, szóló lányt fogadnánk privát üzenetet várunk
balatonboglár környékén 50+os nő akivel kényeztethetnénk egymást? privizz
Sziasztok! Rendszeresen sportoló, egyedülálló lányként keresek vékony, szálkás, fiatal pasit max. 38-éves korig, írj nyugodtan

Sziasztok ! Mint tudjuk, 2 mondat után kértetek képet, szóval szerintem az ismerkedés alapelve nem egy kép, ezt is leírtam privátban
Nem véletlen mondtam, hogy inkább hagyjuk ! Mert ez, hogy 2 mondat után ( amiből persze semmit nem tudtam meg rólatok ) élből képet kértek, nekem nem jött át ! Le is írtam, szóval nem értem
Vagy az a baj, hogy tök random ismeretleneknek nem vagyok hajlandó képet küldeni ? Legalább annyit tudtam volna hogy még is mifán teremtek ! De hagyjuk is, lehet valakinek ez bejön, nekem nem
Annyit meg nem ér ez az egész, hogy random embereknek képeket dobáljak mert csak mért ne alapon ! Szép napot
(Ez egy válasz newpair7783 üzenetére (2025. 02. 21. péntek 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 21. péntek 22:34

Hát van de nálunk te mondtad vissza az ismerkedést... Nyilván kérünk képet mert nekünk is van fent bőven és ha olyat látunk ami nekünk nem tetszik akkor minek kocsikàzzunk netàn fordítsunk akàrmennyi időt is amiből úgyis baromi kevés van...
Hétvégén fogadnék kanos pasit helyem van! Írj!