Hölgyet vagy hetero párt keresek... Írj privátban...

Szia. ha puncid van akkor ez a felhívás neked szól!.Ma vagy holnap szívesen és teljes odaadással kényeztetném orgazmusig akár nyelvel akár kőkemény szép spermával teli farokkal a gyönyörű és kéjtől nedves puncidat illetve az összes kéjrésedet arcpakolást is kérhetsz! Hely adott de utazni is tudok!
Siófoki, helyel rendelkező uni biszex pasi vagyok! Szívesen ismerkednék, kalandoznék, fogadnék biszex vagy Hetero párt! Életkor,alkat nem lényeges csak szimpátia legyen!
Baranyai hölgyekkel ismerkednék szivesen maszíroznám őket levezeteskepp egy kis nyalással egybe kötve.
Sziasztok keresünk helyel rendelkező magyar pasit elvárás inteligencia szortelen test nagy farok intim területen borotvált pocak arc szőrzet kizáró ok Nagykanizsától max 100 km !!!!! Ha ezen kívül esel kérlek ne rabolják egymás idejét
Sziasztok pár vagy hölgy társaságát keresem!

Pécsen diszkréten szopnék. Helyem van.
18-65 év közötti pár szexuális együttlétéhez szeretnék csatlakozni. Akár csak nézőként, de szívesen csatlakozom aktívan is.
Sziasztok
Férjet szopnék a felesége előtt. Kezdő vagyok.
Férjet szopnék a felesége előtt. Kezdő vagyok.
Sziasztok Hölgy vagy pár ma este Mohács környékén? De utazok is

Kaposváron alkalmankként ( akár rendszeresen)puncit nyalnék, Nálad. Ápoltság feltétel, kor alkat mellékes. Privire írj
Sziasztok korban alkatban hozzánk illő párokkal ismerkednénk, akár kamerán is. ZsuTi

Sziasztok! Ma este Pécs környékén, hölgyek, párok?
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Jelenleg csak ismerkedem. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Kanos pasit keresek mára irj ha ràérsz hely van!
Swinger party esetleg pecsen ?
Vlki tudd vlmi privat bulirol vagy akarmi ?
Mert irni irnak de valaszolni nem akarnak
Vlki tudd vlmi privat bulirol vagy akarmi ?
Mert irni irnak de valaszolni nem akarnak
Sziasztok!
Március 3.-án Pécsett keresnék hölgyet vagy párt szex kapcsolatra.
Csak igényesek jelentkezzenek!
Köszönöm,szép napot mindenkinek
Március 3.-án Pécsett keresnék hölgyet vagy párt szex kapcsolatra.
Csak igényesek jelentkezzenek!
Köszönöm,szép napot mindenkinek

Sziasztok de 10 után bi kaland Tolna környékén? Utazni tudok!