Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
És mi érdekelne? Nincs kitöltve az adatlapod !
Valaki egy jó talira?
Sziasztok. Idősebb Párral ismerkednék hosszú távra!!!
Sziasztok!
Kíváncsi hölgy, aki benne lenne közös, webcamos masztiban?
Írj privát üzit...
Van skype és gmail is...
Üdv,
Norbi
Kíváncsi hölgy, aki benne lenne közös, webcamos masztiban?
Írj privát üzit...
Van skype és gmail is...
Üdv,
Norbi
Sziasztok!Ma este és a hétvégén is hölgyhöz és párhoz is szívesen csatlakoznék! Helyem is van és utazni is tudok!
Akinek érdekes lehet, írjon ide a gg-re üzenetet! Köszi!
Akinek érdekes lehet, írjon ide a gg-re üzenetet! Köszi!
Sziasztok szép napot mindenkinek! Hölgy vagy pár Mohács környékén Ma?
De utazok is ha ugy adodik

Ha gondoljátok, én ráérek!
(Ez egy válasz Swinger2112 üzenetére (2025. 03. 03. hétfő 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 03. hétfő 08:31

Ma 9-10 ora kozott vlki 3-asra
??? Méret lehetoleg NAGY LEGYEN

Ma 9-10 ora kozott vlki 3-asra

Pécsen szopnék egy jót. Élvezz a számba! Hely ok
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Jelenleg csak ismerkedem. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Sziasztok. Ma hölgy vagy pár? Mohács busójárás és környéke?
olyan csajt keresek aki kedveli a biszex pasikat 52 éves vagyok
Kaland ma valaki Siófokon?
Helyem van 4 után!
Kanos pasit kényeztetnék
Helyem van 4 után!
Kanos pasit kényeztetnék
Ma délután Mohácson,busójáráson PÁROKKAL ismerkednénk
Sziasztok.
Márc 8 ra keresünk párokat pasikat lányokat gruppenszexre Pècs környèkèn
Márc 8 ra keresünk párokat pasikat lányokat gruppenszexre Pècs környèkèn
Most valaki Siófok és környéke? Helyem van
Tud valaki hivatásos masszört Kaposváron aki bebróbálkozna feleségnél? Privátban kérném. Köszönöm!