Szopnék ma este Pécsen. Hely ok
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra!!!
Sziasztok! Jó méretű, potens, hetero pasit keresek mára.
Pécsen szopnék-szopatnék, 32 éves biszex pasi vagyok. Vastag és teli farokkal. Helyem nincs, viszont kocsiban és szabadban is oké.
Sziasztok! Baranya Somogy Tolna megyében keresek csinos holgyet orális kényeztetésre akár viszonzas nélkül is érdekel!!!! Akár galáns is tudok lenni!!!!
Tolna valaki?
Pécsett és környékén keresem hellyel rendelkező aktív partnerem orális élvezetekhez.Hölgyek jelentkezését is várom.Csak orál.Ápoltság fontos.
Sziasztok.
Szombat este Pècsre keresünk pasikat párokat gruppen szexre.
Szombat este Pècsre keresünk pasikat párokat gruppen szexre.
Valaki/k-nek nincs kedve egy 30as tetovált intelligens szep farku srachoz? Siófokon vagyok de utazni is tudok
pár,lány,esetleg fiú?

Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Szombatra keresek partnert, partnereket, Siófokról, vagy a közelből.
Sziasztok kedves párral ismerkednék akár csak egy kukkolás extrém helyen vagy kellemes időtöltéshez. Izgatja a fantáziám párt meglesni vagy egy kis játék elejéig. Meglátogatnék egy párt megbeszélt időpontba megbeszélt helyen megérkeznék és finoman kinyalnám a hölgyet vagy kukkolnék és távoznék. Zala és környező megyékből keresnék ápolt intelligens értelmes diszkrét pasi vagyok
Most valaki Siófok? Helyem van
Sziasztok! Ma este hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék. Utazni tudok és helyem is van. Akinek érdekes lehet, írjon ide üzenetet!
Sziasztok. Kaposváron ismerkedem. A többit privin
Csütörtök reggel Pécsen igényes méretes Orális partnert keresek.
Sziasztok! Baranya Somogy Tolna megyében keresek csinos holgyet orális kényeztetésre akár viszonzas nélkül is érdekel!!!! Akár galáns is tudok lenni!!!!
Ha szeretnél egy titkos kapcsolatot keres,nagy előny a nagy lógó mell jol táguló szőrős punci, korod mindegy...Irj bátran vagy idős pár is...