Pécsett és környékén keresem aktív hellyel rendelkező partnerem orális örömökhöz.Ápoltság fontos.
Sziasztok. Kaposváron ismerkedem. Hölgyek párok? Minden jóra. A többit privin
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Sziasztok! Idősebb és normális Párral ismerkednék!! Barátkozás és hosszabb távra házibarát a cél!!!!
Sziasztok, esetleg valakinek van kedve szopni mostanában pécs uránvárosban?
Kaland ma valaki?
Helyem van!
Helyem van!
Mobilis Nők irjanak kor alkat nem de higénia igen,lehetsz szőrős sőt,nagy csikló,és hatalmas mellbimbó,akár nem független is,ja és merj adni számot...
Sziasztok! Idősebb és normális Párral ismerkednék!! Barátkozás és hosszabb távra házibarát a cél!!!!
Kaposváron alkalmankként ( akár rendszeresen)puncit nyalnék, Nálad. Ápoltság feltétel, kor alkat mellékes. Privire írj
Pécsen keresek egyedülálló/ elvált nőt. Egyetemi végzettség előny.
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Balaton déli part környékén ismerkednék. Én egy 60 as vékony mindenre nyitott férfi.
Husos punci???
Nagy szőrős pinát nyalnék most.Pécs
Pécsen most valaki(k)?
Sziasztok! Férfi beszállót keresünk mára, az adatlapunknak megfelelőt.
Ha jó nagy puncid van nagyon szőrős ehez vannak nagy cici nagy bimbokkal keres,lehetsz nem független is,de pár is lehet ha adtok tel számot
Sziasztok ! Korban hozzám illő hölggyel ismerkednék ,de pár is szóba jöhet Elsősorban Somogy megyéből ,Siófokról es környékéröl keresek, de akár 50-70 km -es távolság is belefér .Siófokon van saját helyem .Írj privátba ..
Sziasztok! Ma párhoz csatlakoznék Tolna környékén!