Kaland ma valaki?
Helyem van!
Helyem van!
Sziasztok, esetleg valakinek van kedve szopni mostanában pécs uránvárosban?
Sziasztok! Idősebb és normális Párral ismerkednék!! Barátkozás és hosszabb távra házibarát a cél!!!!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Sziasztok. Kaposváron ismerkedem. Hölgyek párok? Minden jóra. A többit privin
Pécsett és környékén keresem aktív hellyel rendelkező partnerem orális örömökhöz.Ápoltság fontos.
Sziasztok! Ma (03.13) Pécsen lány vagy pár???
Szabad a délelőtt!
Szabad a délelőtt!

Ma este kölcsönös farokverés Marcaliban?
Kaposvári pasi hölgyet vagy hetero párt keres... Privátban írjatok...
Apátvarasdi elágazónál az erdei pihenőbe jön valaki ma?
Erotikus masszázs hölgyeknek Somogy Baranya!!!!
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Sziasztok ma nem mentek esetleg?
(Ez egy válasz sangria2 üzenetére (2025. 03. 13. csütörtök 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Hölgyet keresek aki lepisilne, nem szeretnék mást csak azt hogy folem guggoljon és pisiljen rám, akar az ut szélén vagy ahol neki jó.
Fiatal szoptatós anyúkát keresnék,akinek jól kiszophatnám a cickóit.
Sziasztok! Ma este hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék. Utazni tudok és helyem is van. Akinek érdekes lehet, írjon ide üzenet
Sziasztok hölgyet vagy párt keresek ma vagy a hétvégén valamikor én egy egyedülálo srác vagyok!

Sziasztok!
Kíváncsi hölgyet, lányt keresnék, akit izgatna közös maszti vagy webkamerás kukkolás....
Van gmail chat vagy skype...
Írj privire, megbeszéljük!
Kíváncsi hölgyet, lányt keresnék, akit izgatna közös maszti vagy webkamerás kukkolás....
Van gmail chat vagy skype...
Írj privire, megbeszéljük!
Szopnék Pécsen. Hely van
Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság,szimpátia, diszkréció fontos számomra.