Sziasztok! Van itt olyan valós pár akik nyitottak a cuckold és a creampie dolgokra?
Szép napot mindenkinek
Torkoznék Pécsen. Kanos pasi??
Párommal Hölgy beszállót keresünk…
Pécsen cumiznék. Kertvárosban van helyem.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Sziasztok. Kaposváron ismerkedem. A többit privin
Kaposváron találkoznék kíváncsi pasikkal
Sziasztok szopatnék délelőtt intim 18/5
.
Sziasztok Hölgyet vagy párt keresek Mohács környékén De utazok is!

Ma délután Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
Pécs-Pécsvárad környékén keresek olyan hölgyet akit izgat a férje szeme láttára szopizni, vagy közösen szopnának. Nem maradna viszonzatlan igény esetén. Kukkolás is érdekelne.
Ma este Pécs Szekszàrd közt valaki szopatna?
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Siófokon fogadnék kanos pasit ma… hétvégén van helyem
Irj!
Irj!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Pécs környékén hölgyet akár a férje elött, vagy pár mindkét tagját szopatnám.
Pécsen most valaki(k)?