Sziasztok! Ismerkednék, vékony szálkás pasival, fiatallal inkább max. 38 éves korig. Nemrég csalt meg volt párom, sportos lány vagyok, írj üzit

Pécsen torkomba élvezel? Akár most. Hely ok
Sziasztok
34 éves ápolt igényes diszkrét srác vagyok.
Somogy - Zala megyében csatlakoznèk párokhoz.
34 éves ápolt igényes diszkrét srác vagyok.
Somogy - Zala megyében csatlakoznèk párokhoz.
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Nem független hölgyet keresek,kor alkat mindegy.
Hello ma estere keresunk Nagy Vastag szerszammal
Rendelkezo ferfit barartnom kenyeztetesere
Nem
1-2 perces kalandot szeretnenk es persze mindent
Csak hetero alapon helyunk nincs sajnos
Ha magadra ismersz irj szep napot
Rendelkezo ferfit barartnom kenyeztetesere
Nem
1-2 perces kalandot szeretnenk es persze mindent
Csak hetero alapon helyunk nincs sajnos
Ha magadra ismersz irj szep napot

Orális szexhez keresek hellyel rendelkező akt8v partnert.Kor,alkat nem számít.Az ápoltság fontos.
Kaposvári farkam unatkozik...
Sziasztok ! Most valaki Siófok? Helyem van
Pécsen most valaki?
Sziasztok!Megismerkednék valóban biszex(nem meleg) úrral,fiúval,lehetsz vékony kicsit testesebb is de ne kövér.
Ha izgatnak az orális játékok vagy akár csak a közös hoki,akkor találkozzunk.Semmi sem kötelező alapon.viszont kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd ezt megélni,kipróbálni és van szabad időd.Komolytalanok kérem ne!Köszönöm.Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van Pestmegyében.
Ha izgatnak az orális játékok vagy akár csak a közös hoki,akkor találkozzunk.Semmi sem kötelező alapon.viszont kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd ezt megélni,kipróbálni és van szabad időd.Komolytalanok kérem ne!Köszönöm.Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van Pestmegyében.
Sziasztok kedves párral ismerkednék akár csak egy kukkolás extrém helyen vagy kellemes időtöltéshez. Izgatja a fantáziám párt meglesni vagy egy kis játék elejéig. Meglátogatnék egy párt megbeszélt időpontba megbeszélt helyen megérkeznék és finoman kinyalnám a hölgyet vagy kukkolnék és távoznék. Kedves ápolt intelligens értelmes diszkrét pasi vagyok. Kaposvár környékéről
Sziasztok. Biszex hölgyel vagy biszex hölgy tagu párral ismerkednénk. Külön férfit NEM keresünk!
Kaposváron alkalmankként ( akár rendszeresen)puncit nyalnék, Nálad. Ápoltság feltétel, kor alkat mellékes. Privire írj
Sziasztok szép vasárnapot mindenkinek!!Hölgyet vagy párt keresek Baranya megyében Mohács környékén De utazok is !

Most valaki Siófok? Helyem van
Sziasztok! Van itt olyan valós pár akik nyitottak a cuckold és a creampie dolgokra?
Szép napot mindenkinek
Torkoznék Pécsen. Kanos pasi??
Párommal Hölgy beszállót keresünk…