Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Sziasztok
34 éves ápolt igényes diszkrét srác vagyok.
Somogy - Zala megyében csatlakoznèk párokhoz.
34 éves ápolt igényes diszkrét srác vagyok.
Somogy - Zala megyében csatlakoznèk párokhoz.
Pécsen torkomba élvezel? Akár most. Hely ok
Sziasztok! Ismerkednék, vékony szálkás pasival, fiatallal inkább max. 38 éves korig. Nemrég csalt meg volt párom, sportos lány vagyok, írj üzit

Sziasztok! Pécsen a Malomvölgyi tónál egy kukkolás, közös maszti 11 óra körül? Részleteket privátban.
Sziasztok! Paks esetleg Szekszárdon ma délután valaki esetleg 5 óra magasságaban
Sziasztok! Paks esetleg Szekszárdon ma délután valaki esetleg 5 óra magasságaban
Sziasztok Hölgyet vagy párt keresek Mohács környékén De utazok is

Nem független 60-as hölgyet keresek,kor alkat mindegy.
Van olyan pasi Kaposváron aki találkozna is?
Sziasztok! Marcali-Fonyód-Keszthely környékéről keresnék egy igényes hölgyet vagy párt, lehetőség szerint hosszú távon.
Ma Kaposváron ebéd után egy kv velem?Hölgyek,párok?
Sziasztok szép napot mindenkinek! HÖLGYET VAGY PÁRT KERESEK MOHÁCS KÖRNYÉKÉN!

SZEKSZÁRDON szopnék!!
SZEKSZÁRDON szopnék!!
Sziasztok …. Dunafőldvár és környéke… bisex pár esetleg férfi !??
Holnap délelőtt ráérő pár hölgy??? Sziasztok kedves párral ismerkednék akár csak egy kukkolás extrém helyen vagy kellemes időtöltéshez. Izgatja a fantáziám párt meglesni vagy egy kis játék elejéig. Meglátogatnék egy párt megbeszélt időpontba megbeszélt helyen megérkeznék és finoman kinyalnám a hölgyet vagy kukkolnék és távoznék. Zala és környező megyékből keresnék ápolt intelligens értelmes diszkrét pasi vagyok
Nem független 60+os hölgy jelentkezését várom,alkat mindegy
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Balaton mentén ma 19 óra környékén találkoznék biszex pasival. Orális szex érdekel, kisebb méretű intimmel rendelkező pasival. Hely jó volna!