Szép estét mindenkinek Baranya megyében keresek Hölgyet vagy párt akikhez lehetne csatlakozni utazni tudok nincs kifogásom!!! Kor alkat nem számit a lényeg hogy tiszteljük egymást

Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasiut keresek.
Privátban keres
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasiut keresek.
Privátban keres
Fiatal roma lányt keresek aki alaposan be van járatva,nagy mell nem borotvált pina játszik
Sziasztok szép napot mindenkinek Baranya megyében keresek Hölgyet vagy párt De utazok is szívesen!! Nincs káros szenvedélyem !!

Kaposváron van akinek van helye is?Vastag szerszámot kellene karbantartani. Elsősorban hölgyek megkeresését várom, de pár is írhatna! Kor mindegy! Diszkéció ápoltság feltétel!
Pasit vagy pasikat keresünk, nagy mérettel ma hetero alapon a hölgy örömére. Dunapart, M9 . Írj privátban.
Ápolt igényes partnert, partnereket keresek adatlapom szerint diszkrét alkalmi vagy rendszeres együttlétre Helyem nincs, utazni tudok.
Sziasztok. Idősebb Párral ismerkednék!!! Hosszú távra!!!
Ma délután Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Ma estére keresünk partnert autós kalandra az adatlapunk szerint Dunaföldvár környékén.
Sziasztok! Nem függetlenként ismerkednék, intelligens, párral , hölggyel hosszabb távra.Személyes találkozónak vagyok a híve.Priviben folyt! IQ,higiénia ,szimpátia fontos
Sziasztok jó reggelt Baranya megyében keresek Hölgyet vagy párt! Kor Alkat Nem számit Nem válogatok! Utazni is tudok Bármikor elérhetö vagyok

Sziasztok. Idősebb Párral ismerkednék!!! Hosszú távra!!!
Mi ugyan ezt szeretnék Pécs és környékén
(Ez egy válasz Lazavidámpáros üzenetére (2025. 04. 04. péntek 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 04. péntek 22:32

Sziasztok? Párral ismerkednénk ma éjjel: Marcali - Fonyód - Nagyatád környékén
Sziasztok? Párral ismerkednénk ma éjjel: Marcali - Fonyód - Nagyatád környékén
Alaposan kiszopatnám magam Pécsett,bármelyik nem érdekel
Sziasztok! Vasárnapra keresek unatkozó hölgyet vagy párt Baranya -Somogy !!!!
Sziasztok!
Esetleg ma pécsi pár akinek szüksége volna egy plusz pasira vagy hölgy?
Esetleg ma pécsi pár akinek szüksége volna egy plusz pasira vagy hölgy?