Sziasztok szép napot mindenkinek! Baranya megyében keresek Hölgyet vagy párt! Nincs káros szenvedélyem! Én egy 32 éves srác vagyok független!! Utazni tudok nem akadály!

Ma dèlután esetleg este hölgy vagy pár, akinek helye is lenne?
Most következő hétvégén párok játszótársa lennék, Balatonalmádi privát nyaralóban, diszkrét, nyugodt környezetben.
Kanos pasit kényeztetnék!
Irj helyem van!
Irj helyem van!
Irtam
(Ez egy válasz Swinger2112 üzenetére (2025. 04. 14. hétfő 04:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 14. hétfő 04:06

Hello ma delelot 10-ig vlki pecsen ?
Felesegem oralisan kenyeztetne 3. Félt
Elvarasai nagy tiszta es szortelen
Ha mind ez meg van varjuk a jelentkezesed

Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Idős nők párok? Pécs
Sziasztok. Ma délelőtt Pécsen a Malomvölgyi tónál masztizok egyet. Egy segítő kéznek vagy szájnak nagyon örülnék. Kukkolható is vagyok. További információ privát üzenetben.
Hello ma delelot 10-ig vlki pecsen ?

Hello. Pécsen ma este vagy hétfőn egész nap...
Szopok, nyelem, dughatsz.
Szopok, nyelem, dughatsz.
Sziasztok! Balaton déli part környékén ismerkednék. 60 as 167/66 vékony férfi.
Kaposváron van akinek van helye is?Vastag szerszámot kellene karbantartani. Elsősorban hölgyek megkeresését várom, de pár is írhatna! Kor mindegy! Diszkéció ápoltság feltétel!
Valaki esetleg ismerkedne? Vagy egy kv melletti beszélgetésre, aztán meglátjuk?! Kaposvár előnyben illetve sportos fiatalabb srácok!
Sziasztok
Keresek Siófok és 20-25 Km körzetben
Ha érdekel csak írj a többit privátban beszéljük meg
Üdv
Keresek Siófok és 20-25 Km körzetben
Ha érdekel csak írj a többit privátban beszéljük meg
Üdv
Feleség örömének fokozására keresünk hetero párt vagy hetero pasit
Sziasztok! Keszthely környékén kalandoznék holnap nap közben…
Sziasztok 40 éves sportos férfi vagyok hölgyet illetve párokat keresnek ma kaposvar és környékén közös idő töltesre. Kérem csak olyan írjon aki találkozni is szeretne illetve szeretnének helyem van de utazni is tudok .
Tegnap jártam délelőtt azon a részen
(Ez egy válasz Tolnai párocska üzenetére (2025. 04. 13. vasárnap 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 13. vasárnap 13:22

Sziasztok! Potens, nagyméretű pasit keresünk mára az M9 Duna partra a hölgy örömére hetero alapon. Írj privátban.
Sziasztok! Potens, nagyméretű pasit keresünk mára az M9 Duna partra a hölgy örömére hetero alapon. Írj privátban.
Sziasztok. Párral ismerkednék!!! Hosszú távra!!!Akár cuckold szexre is..