Olajos farok masszázsra keresek kanos pasit!
Szopni is Imádok
Irj ha ráérsz helyem van!
Szopni is Imádok
Irj ha ráérsz helyem van!
Pecs belvaros most vlki ?
Lenne szabad 1 orank
Lenne szabad 1 orank

Sziasztok,
Hosszú hétvégére keresek párokat kellő potenciával es tapasztalattal.
Fogadni tudok Balatonon de utazás sem okoz gondot.
Hosszú hétvégére keresek párokat kellő potenciával es tapasztalattal.
Fogadni tudok Balatonon de utazás sem okoz gondot.
Idős nők párok? Légy kővér nagy logó mellű dús szőrzetű,de bármit meghalgatok...
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Sziasztok! Hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék. Utazni tudok és helyem is van. Akinek érdekes lehet, írjon ide üzenetet!
Sziasztok! Pécs környékén profilomnak megfelelően keresek partnert, játszótársat, akár ma délután, estére is

Kaposvár környékén valaki
Sziasztok szép napot mindenkinek! Baranya megyében keresek Hölgyet vagy párt! Nincs káros szenvedélyem! Én egy 32 éves srác vagyok független!! Utazni tudok nem akadály!

Ma dèlután esetleg este hölgy vagy pár, akinek helye is lenne?
Most következő hétvégén párok játszótársa lennék, Balatonalmádi privát nyaralóban, diszkrét, nyugodt környezetben.
Kanos pasit kényeztetnék!
Irj helyem van!
Irj helyem van!
Irtam
(Ez egy válasz Swinger2112 üzenetére (2025. 04. 14. hétfő 04:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 14. hétfő 04:06

Hello ma delelot 10-ig vlki pecsen ?
Felesegem oralisan kenyeztetne 3. Félt
Elvarasai nagy tiszta es szortelen
Ha mind ez meg van varjuk a jelentkezesed

Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Idős nők párok? Pécs
Sziasztok. Ma délelőtt Pécsen a Malomvölgyi tónál masztizok egyet. Egy segítő kéznek vagy szájnak nagyon örülnék. Kukkolható is vagyok. További információ privát üzenetben.
Hello ma delelot 10-ig vlki pecsen ?

Hello. Pécsen ma este vagy hétfőn egész nap...
Szopok, nyelem, dughatsz.
Szopok, nyelem, dughatsz.
Sziasztok! Balaton déli part környékén ismerkednék. 60 as 167/66 vékony férfi.
Kaposváron van akinek van helye is?Vastag szerszámot kellene karbantartani. Elsősorban hölgyek megkeresését várom, de pár is írhatna! Kor mindegy! Diszkéció ápoltság feltétel!