Sajnos csak ma vagyok ott sőt nem messze a tótól
(Ez egy válasz Elafne üzenetére (2025. 04. 16. szerda 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 16. szerda 14:24

Holnap 11-től, a Csörge-tónál érdekel valakit fotó, videó a páromról?
Sziasztok! Hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék. Utazni tudok és helyem is van. Akinek érdekes lehet, írjon ide üzenetet!
Sziasztok szép napot Baranya megyében keresek Hölgyet vagy párt utazni is tudok! Diszkrét normális srác vagyok!

Fiatal nagy mellű lányt szopatnék kocsiba Pécsett
Holnap 11-től, a Csörge-tónál érdekel valakit fotó, videó a páromról?
Sziasztok!jó előre írok!
Most szombat éjszakára keresek kalandot,
Pincehely és környékén!Hely kell!
Most szombat éjszakára keresek kalandot,
Pincehely és környékén!Hely kell!
Ma délelőtt Bátaszék Bi orál ?
Kaposváron kolbászfesztivál van???? Egy nő sincs? Nem csodálom!
Sziasztok!
Párral ismerkednék,barátkoznék!Komoly,normális és megbízható vagyok!
Párral ismerkednék,barátkoznék!Komoly,normális és megbízható vagyok!
Sziasztok! Hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék. Utazni tudok és helyem is van. Akinek érdekes lehet, írjon ide üzenetet!
Marcali környékén bi pasi két 50 éves pasihoz?
Pécs vagy Kaposvár és környéke valaki valakik ma napközben?
Olajos farok masszázsra keresek kanos pasit!
Szopni is Imádok
Irj ha ráérsz helyem van!
Szopni is Imádok
Irj ha ráérsz helyem van!
Pecs belvaros most vlki ?
Lenne szabad 1 orank
Lenne szabad 1 orank

Sziasztok,
Hosszú hétvégére keresek párokat kellő potenciával es tapasztalattal.
Fogadni tudok Balatonon de utazás sem okoz gondot.
Hosszú hétvégére keresek párokat kellő potenciával es tapasztalattal.
Fogadni tudok Balatonon de utazás sem okoz gondot.
Idős nők párok? Légy kővér nagy logó mellű dús szőrzetű,de bármit meghalgatok...
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Sziasztok! Pécs környékén profilomnak megfelelően keresek partnert, játszótársat, akár ma délután, estére is

Kaposvár környékén valaki