Ma este valaki Siófok?
Sziasztok!
Lenne bátor pasi aki mer is ?? Hely adott ma, az elvárás annyi, hogy kívül " belül" legyél rendben és nagyobb méret. És ne zavarjon a szőrös punci.
Priviben légyszi ( nem mindenkivel nem minden áron ill ha van akkor bocs ha nem kapsz választ)
Lenne bátor pasi aki mer is ?? Hely adott ma, az elvárás annyi, hogy kívül " belül" legyél rendben és nagyobb méret. És ne zavarjon a szőrös punci.
Priviben légyszi ( nem mindenkivel nem minden áron ill ha van akkor bocs ha nem kapsz választ)
Sziasztok ...högyek /párok egy tabu mentes maszorozast nem szeretnétek anyagiaktol mentesen ma délelőtt?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Idős nőket vagy párokat keresek akinek van nyaraloja vagy tanyája grilezni sütni főzni stb...
Siofok-Szantod kornyeken kalandoznek, ismerkednek a mai nap - izgalmas pillanatok remenyeben.

Sziasztok keresem rendszeres barátnőm akivel egyéb szexel összeköthető programokat is csinálhatunk(kirándulás wellness stb) esetleg klubbok látogatása...

Sziasztok! Komoly, valós párral ismerkednék privátban.Köszönöm!
Sziasztok jó reggelt mindenkinek!! Baranya megyében keresek Hölgyet vagy párt akik komolyan is Gondolják a találkozást!! Én egy 32 éves srác vagyok független nincs káros szenvedélyem!! Utazni tudok bármikor jó számomra

Sziasztok! Hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék. Utazni tudok és helyem is van. Akinek érdekes lehet, írjon ide üzenetet!
Siófok valaki? Helyem van
Pécs és környékén?
Szép estét mindenkinek Baranya megyében keresek Hölgyet vagy párt De utazni is tudok nincs akadály! 32 éves srác vagyok független nincs káros szenvedélyem!

Keresünk csajt hármas, esetleg négyesben.
Párt, kisebb partyt
Profilunknak megfelelően !!
Fogadni utazni tudunk.
Tapasztalat, intelligencia.
Párt, kisebb partyt
Profilunknak megfelelően !!
Fogadni utazni tudunk.
Tapasztalat, intelligencia.
Sziasztok Kaposváron pároddal szexelnel de nincs helyetek ? Szívesen segítek van autóm abban is illetve kaposvar közelében helyem is van . Ha kéritek csak néző leszek de be is szalhatok .
Szombat dèlelőtt-kora dèutànra keresünk autòval rendelkező ès utazni hajlandò szörtelen fiatal sràcot harmadiknak pàrom (hölgy) örömère , közös kènyeztetèsère hetero alapon Somogy megyèben, lehetōleg 35 év alatt de mindenkèpp 90 kg alatt.
Kizàròlag privàt megkeresèsekre vàlaszolunk.
Kizàròlag privàt megkeresèsekre vàlaszolunk.
sziasztok párt keresek május 2-4 között baranyában
Privátban?
(Ez egy válasz Hajnus üzenetére (2025. 04. 25. péntek 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok szép napot mindenkinek! Baranya megyében keresek Hölgyet vagy párt utazni tudok! Én egy 32 éves srác vagyok egyedülálló, diszkrét!
Írtam privátban
(Ez egy válasz Hajnus üzenetére (2025. 04. 25. péntek 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 25. péntek 13:04

Sziasztok! Ma estére keresünk szóló pasikat! Több pasi egy nő felállásban!