Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek! Baranya megyében keresek Hölgyet vagy párt utazni tudok részemröl nincs akadály!

Sziasztok 28 éves srác vagyok!
40-60 év közötti érett hölgyeket keresek autós kalandra Kaposvár és környéken. Keress meg bátran ha unod az otthoni szürke hétköznapokat vagy csak egy kis újdonságra vágynál
Magas vékony testalkatú vagyok barna hajjal
Ha bármi érdekelne írj

40-60 év közötti érett hölgyeket keresek autós kalandra Kaposvár és környéken. Keress meg bátran ha unod az otthoni szürke hétköznapokat vagy csak egy kis újdonságra vágynál

Magas vékony testalkatú vagyok barna hajjal

Autós kaland Pécsen?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Kaposváron alkalmankként ( akár rendszeresen)puncit nyalnék, Nálad. Ápoltság feltétel, kor alkat mellékes. Privire írj
Gondolod, hogy valós profil?
(Ez egy válasz M. Szomszéd üzenetére (2025. 05. 20. kedd 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok holnap azaz szerdára egész napra keresnék magamnak a mellé társaságot közös programra szívesen utazok minden megbeszélés kérdése vevő vagyok sok mindenre írjatok bátran. Én pecsi vagyok 31 éves normális pasi
Délután párhoz csatlakoznék Somogy - Baranya megyében
Szívesen beszélgetnék,lányokkal,fiúkkal,párokkal,sexről.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!
Írtam
(Ez egy válasz Kata K üzenetére (2025. 05. 17. szombat 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 17. szombat 07:26

Pasit, pasikat keresek bármire kapható vagyok.
Már nem érdekel semmi.
Már nem érdekel semmi.
Szex ma du kaposvár? És környéke?
(Ez egy válasz armoni üzenetére (2025. 05. 20. kedd 06:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 20. kedd 06:05

Szigetvári vékony hölgy partneremmel keresünk pasit aki ápolt és hetero 3as szexre. Napközbeni lenne helyünk van . Több infó adok majd
Szigetvári vékony hölgy partneremmel keresünk pasit aki ápolt és hetero 3as szexre. Napközbeni lenne helyünk van . Több infó adok majd
Sziasztok! Igényes, nagy méretű férfiként keresnék hölgyet, illetve párt Balatonmária-Keszthely környékén.
Hölgyek jelentkezését várom,kor alkat mindegy.
Kaposváron keresek olyan diszkrét hellyel rendelkező partnereket( elsősorban hölgyek, párok) akit izgatna ha kiverhetnék a farkam.Nem vagyok független, privin keress. Viber, gmail chat van. Kép ha en is kapok.Esetleg ilyen kisebb baráti társaság is irhat
Iregszemcsén kölcsönös orál autódba 21 óra körül.
Diszkrét pasi? Én már nem autózok ma.
Privátban írj. Köszönöm.
Diszkrét pasi? Én már nem autózok ma.
Privátban írj. Köszönöm.
Sziasztok.
Kedden és szerdán szívesen találkoznék , ismerkednék Nővel/Párral Balaton déli parton.
Kedden és szerdán szívesen találkoznék , ismerkednék Nővel/Párral Balaton déli parton.
Sziasztok.
Pèntek este gruppenszex ?Èrdekelhet valakit?Helyünk Pècstől 15 km re lessz egy vendègházban.
Pèntek este gruppenszex ?Èrdekelhet valakit?Helyünk Pècstől 15 km re lessz egy vendègházban.
Sziasztok! Keresek olyan hölgyet, esetleg párt aki(k) élvezi(k) a kiszolgáltatott szerepet. (Bondage). Részletek privátban.