Dél-Dunántúlon, Balaton déli partján srác ma esete kölcsönös lazulásra ? helyem nincs, utazni tudok.
Nagyon nagy nagyik vannak Pécset és a környéken???
Valaki Somogy Marcali?? 29 éves bi
Szia! Én Marcali 29 éves bi
(Ez egy válasz Brad444 üzenetére (2025. 06. 07. szombat 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok csodás napot kivánok Mindenkinek! Hölgyet vagy Párt keresek aki-akik valojában taliznának is!! Autos kaland is jó a részemröl utazni bármikor tudok
kor alkat nálam nem számit a tisztelet legyen meg és mehet minden
káros szenvedélyem nincs! 32 éves független srác vagyok!!

M9 hídnál lesz hétvégén pár? Igen, csak pár.
Somogy valaki
Jó reggelt, egy siófoki kalandhoz keresem partnerem, partnereim a de.ti órákban. Lenne kedve valakinek, valakiknek?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Nagyikat keresek akit rendszeresen meglátokathatok,lehetsz nem független is,minden opció érdekel.
SIÓFOKON
Bisex Meleg partner? aki mindennap Reggel este Sexelne?

Szia. Tali?
(Ez egy válasz Brad444 üzenetére (2025. 06. 05. csütörtök 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Hétfőn a Balaton déli partján hölgy,pár aki talalkozna minden elvárás nélkül?
Sziasztok! 29eves Marcali Roma duci srác vagyok uniszex biszex! Kalandot keresek akar rendszeres partnert is! Nő, férfi akár pár személyében! Ápoltság diszkréció adott és elvárt!
Most lány, hölgy, pár?
Vasárnap lesz valaki Magyarhertelenden?
Egy nyár'esti kaland? Kellemes élményre keresem partnerem, partnereim.
Siófok körzetében

Sziasztok valaki szombaton?
Balatonszemesen keresünk stramm srácot aki eljönne most, 13.00kor velünk hajózni és bekenné a Milf párom, amíg én kormányzok!
Az előre megbeszélt srác valamiért felszivódott mi meg nagyon be vagyunk indulva..
Jelentkezések most, privátban!
Az előre megbeszélt srác valamiért felszivódott mi meg nagyon be vagyunk indulva..
Jelentkezések most, privátban!
06.07. Szombaton keresünk Párt, pasit,
profilunknak megfelelően.
esetleg kisebb összejövetelt.
Utazni fogadni tudunk.
Szekszárd- Baja - Kalocsa
profilunknak megfelelően.
esetleg kisebb összejövetelt.
Utazni fogadni tudunk.
Szekszárd- Baja - Kalocsa