Siófokon kaland ma valaki?
Sziasztok jó reggelt mindenkinek!! Baranya megyében keresek Hölgyet vagy párt utazni is tudok részemröl nincs akadály!

Sziasztok ma valaki/valakik esetleg a Pécsiton?
Valaki valamit??
Pakson lenne alkalmas dunapart, de mindenki ismer mindenkit, és nem mernek nudizni..
Pécsen diszkréten cumizok. Hely van.
Üzenetet írj, köszi.
Üzenetet írj, köszi.
Én negyednégykor jöttem el, bal felén voltam a homokos részen, egy fehér autóval.
(Ez egy válasz ofrys üzenetére (2025. 06. 08. vasárnap 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Én nem jutottam ki ma sajnos.
(Ez egy válasz ofrys üzenetére (2025. 06. 08. vasárnap 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi három után kiértünk, volt egy pár és egy egyedüli srác még.
(Ez egy válasz AttilaGG üzenetére (2025. 06. 08. vasárnap 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Balatonon srác ma este ?
Írtam privátban!!!!
(Ez egy válasz sexy_s üzenetére (2025. 06. 08. vasárnap 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 08. vasárnap 09:25

Pünkösd hétfőre keresek valakit, aki csak nyalásban és ujjazásban benne lenne. Érdeklődni a részletekről privatban tudtok.
Somogy holnap délelőtt kaland valaki?
M9-nél pár vagy hölgy van most?
Ez szomorú, mert más hely nem nagyon van a környéken. Talán a hétköznap délutánok még használhatók lesznek...
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2025. 06. 08. vasárnap 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 08. vasárnap 10:25

A vízminőség változó itt is, mint mindenhol.
Nem ez a legnagyobb probléma ott. Ráadásul ha csak napozni szeretnénk végre szabadon és nyugodtan, akkor tényleg mindegy.
A gond itt (is) az, hogy gyakorlatilag minden korábbi nudis részt elfoglaltak a textiles családok. Kisgyermekkel, nagymamával és a dédivel, Blökivel és Cirmi cicával. Mint otthon, a kertben. Konkrétan bográcsparti volt ott legutóbb, sörpaddall és hangfalakkal... Nem vicc: Lementek a nagyival és a kisunokával FŐZNI A NUDIS részre....
Igen, tudjuk, a Duna mindenkié, nem lehet kizárni onnan senkit. Vissza is élnek ezzel sokan.
Nem ez a legnagyobb probléma ott. Ráadásul ha csak napozni szeretnénk végre szabadon és nyugodtan, akkor tényleg mindegy.
A gond itt (is) az, hogy gyakorlatilag minden korábbi nudis részt elfoglaltak a textiles családok. Kisgyermekkel, nagymamával és a dédivel, Blökivel és Cirmi cicával. Mint otthon, a kertben. Konkrétan bográcsparti volt ott legutóbb, sörpaddall és hangfalakkal... Nem vicc: Lementek a nagyival és a kisunokával FŐZNI A NUDIS részre....
Igen, tudjuk, a Duna mindenkié, nem lehet kizárni onnan senkit. Vissza is élnek ezzel sokan.
Ma valaki / valakik baranya, pécs?
Sziasztok, ma esete szívesen fogadnék párokat saját lakásomon. De utazni is tudok. Jó nyaralást mindenkinek!

Holnapdélután jön valaki napozni a Bajai nudira?
Sziasztok!
Jelenleg egyik oldalon sincs senki még most értem ide. (Ez egy válasz monssy üzenetére (2025. 06. 08. vasárnap 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 08. vasárnap 10:36
Jelenleg egyik oldalon sincs senki még most értem ide. (Ez egy válasz monssy üzenetére (2025. 06. 08. vasárnap 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)

M9.
6-7 lent voltunk, a víz kiváló,
kóborgó pasik , pár csak mi.
Szép a hely !
Lehetne népszerűbb…..
Szép a hely !
Lehetne népszerűbb…..
M9.
Szép a hely !
Lehetne népszerűbb….. (Ez egy válasz ofrys üzenetére (2025. 06. 08. vasárnap 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 08. vasárnap 09:33
Szép a hely !
Lehetne népszerűbb….. (Ez egy válasz ofrys üzenetére (2025. 06. 08. vasárnap 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Még nem voltunk idén, de állítólag rendben van, csak egy kicsit piszkos a víz. De erre meg más azt írta, hogy akkor épp sok hajó ment.