Sziasztok Van valaki esetleg Somogybabod offroad?kint vagyok terepjáróval elvinném 1 .2 köre
Sziasztok! Ma (06.10) az estét Dombóvár mellett töltöm, helyem van. Szívesen fogadnék jó fej, csinos, ápolt és intelligens párt bármilyen felállásra, illetve hölgyet, esetleg transz neműt. Részemről minden csak megbeszélés kérdése, lényeg, hogy a végén egy széles mosollyal tudjunk elbúcsúzni egymástól. Én 33 éves, 184 cm, 78 kg , jó megjelenésű, intelligens férfi vagyok. Írjatok bátran

Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
.
Marcali-Balatonmária környékén két 50 éves bi pasi nézne párokat, srácokat sex közben.
Mamikat Nagymamikat keresek Pécs és kőrnyékén,légy 65+os nagy mellű akár nem független,szeresd alaposan ha kinyalnak akár a papa előtt feltételek alkat mindegy légy szőrős és hatalmas befogadó képeségekkel rendelkez...
Siklós környékéről keresünk hellyel rendelkező csinos párt vagy helyes,fiatal,borotvált kitartó srácot!!!!
A héten szabadak az esteink ejszakaink fogadni tudunk, párokat keresünk parcserere kellemes 4 re ha felkeltettük érdeklődéseteket írjatok privátban
Puncit nyalnèk kaposvár
Bocsi! Csak idős hölgyeket keresek...Aki a megfelelő egzisztenciával rendelkezik,ad számot jőnni tud stb...
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek olyan Hölgyet vagy párt keresek akik szeretik a telt srácokat Baranya megyében keresek első sorban utazni is tudok részemröl nincs akadály!

Véger meg jött...
Tolna megyében, Hőgyész mellett egy pici faluban lakom egyedül. Tehát, helyem van. (mindig)
Én egy passzív Bi mazo pasi vagyok. Játszótársam/Játszótársaim keresem mindenféle huncutkodásra.
Akár Hölgy, Úr, vagy Pár is jöhet.
Várom az érdeklődők jelentkezési üzenetben.
Én egy passzív Bi mazo pasi vagyok. Játszótársam/Játszótársaim keresem mindenféle huncutkodásra.
Tolna megyében, Hőgyész mellett egy pici faluban lakom egyedül. Tehát, helyem van. (mindig)
Mohács-Bóly Környékén keresek lányt, nőt, párokat. Perverz dolgokra
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
jűlius elsó hetében balatonfőldváron nyaralunk. szivesen ismerkedünk adatlap alapján.
Siófok környékèn kanos pasit kényeztetnék!
Irj! Helyem ma van!
Irj! Helyem ma van!
Nem teljesen kezdő párként párokkal ismerkednénk, elsősorban Tolna megyéből