Kaposvár környékén, kalandozni vágyó anyukát, hölgyet keresek!! Minden jóban benne vagyok!!
Sziasztok! Ma (szombat) délután találkozni is merő hölgy vagy pár adatlapom szerint?! Utazni tudok...

M9 Duna-híd holnap mennénk Nudizni! Jó méretű igényes fiúkkal szívesen ismerkedünk, illetve párokkal is szexelnénk egymás előtt vagy akár párcserében is benne lennénk ha megvan a kellő szimpátia! Illetve bisex fiúkat is szívesen látunk
.
Párral ismerkednénk..
Két 50 éves bi pasi megnézne bi párokat, pasikat sex közben Balatonmária környékén.
Sziasztok valós párként, valós párok ismeretségét keressük, tartós tartalmas barátság kialakítására.
Csak párok. Szóló férfit nem keresünk semmilyen formába.
Privát üzenet
Csak párok. Szóló férfit nem keresünk semmilyen formába.
Privát üzenet
Sziasztok!
A mai nap keresek egy hölgyet vagy egy párt napközben kellemes időtöltésre. 34 éves kedves, sportos, igényes, potens pasi vagyok. Pécsen helyem van.
A mai nap keresek egy hölgyet vagy egy párt napközben kellemes időtöltésre. 34 éves kedves, sportos, igényes, potens pasi vagyok. Pécsen helyem van.
Most éjszaka?
Ozorán van helyem!
Privit várok!
Ozorán van helyem!
Privit várok!
Sziasztok orfün valaki?
Balaton déli part valaki tali. Mindenre nyitott 60 as vékony férfi vagyok!
.
Szia! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
Siófokon most valakit szivesen leszopnék
Sziasztok. Mi megyünk...
(Ez egy válasz Ribi35 üzenetére (2025. 06. 20. péntek 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Jövő hét első felére párt keresünk. Privát üzenetet várunk...
Szia! Érdekel a szex chat és a nudi is!
Sziasztok Magyarhertelendi fürdőbe lesz ma valaki?
Kaposváron alkalmankként ( akár rendszeresen)puncit nyalnék, Nálad. Ápoltság feltétel, kor alkat mellékes. Privire írj
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek! Első sorban Baranya megyében keresek Hölgyet vagy Párt Ma vagy a hétvégén valamikor Utazni tudok részemröl nincs akadály! 32 éves független srác vagyok nincs káros szenvedélyem!