Sziasztok Bóly környékén Hölgy vagy Pár akikhez lehetne csatlakozni mostanába?
32 éves független srác vagyok!

Sziasztok! Van kedvetek ismerkedni? Nekem jó lenne a délután
(Ez egy válasz monssy üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Pasit keresünk
délutánra, v. estére
Profilt olvass!
délutánra, v. estére
Profilt olvass!
Helyesbítek.... Ma délután Kalocsa környékén, Tomori Pál híd, csatlakozna valaki? Hölgyek, párok?
Ma délután M9 csatlakozna valaki? Hölgyek, párok?
Ma délután M9 csatlakozna valaki? Hölgyek, párok?
Szívesen beszélgetnék,lányokkal,fiúkkal,párokkal,sexről.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!
Mostanság valaki?
Sziasztok! Szabadságukat töltő párt keresnék Fonyód-Balatonmária-Keszthely környékén.
Fonyod es kornyeke valaki?
Ma délelőtt hölgy/pár a Csörge tónál?
Hölgy, Pár ma délelőtt M9?
Siófokon leszek par napig Hölgyeket, Párokat keresek!!
Nyaralási lehetőség pároknak, hölgyeknek a gyékényesi tavaknál. Fizetés természetben !
Privát üzeneteket várok.
Privát üzeneteket várok.
Sziasztok Hölgy vagy pár Ma este Mohács-Bóly környékén akikhez lehetne csatlakozni?

Sziasztok, a Fejér megyei Mezőszilas és a Tolna megyei Simontornya környékén keresek olyan Csajt vagy Hölgyet aki a mackós alkatú férfira vágyik!!! De csak ha azt élvezed ha ki nyalnám szívesen ha csupasz
Ha idős feleséged bedobnád a kőzősbe irj,bármelyik korosztály és alkat lehet,irjatok bátran
Kedves hölgyek, ma vagy holnap ajánlok kényeztető masszázst Siófok vagy környékén.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Sziasztok! Ma az apátvarasdi elágazásnál pár? M9-nél?
Hölgyhöz, párhoz csatlakoznék. Aki keres, írjon ide. Köszönöm!

Hölgyhöz, párhoz csatlakoznék. Aki keres, írjon ide. Köszönöm!