LUXIZÁS, ahogy a tv-ben!
Viccet félre téve balatoni vízparti házamba szívesen fogadnék párt, akivel akár a nappalokat is, de az estéket is feldobhatnánk.
Akár több napra is szívesen látlak Benneteket!
Több szoba, szauna, jacuzzi, medence van, és ezen kívül egy vitorlás is rendelkezésünkre áll.
Nem kell megijedni, az árbócot jól kezelem.

Viccet félre téve balatoni vízparti házamba szívesen fogadnék párt, akivel akár a nappalokat is, de az estéket is feldobhatnánk.
Akár több napra is szívesen látlak Benneteket!
Több szoba, szauna, jacuzzi, medence van, és ezen kívül egy vitorlás is rendelkezésünkre áll.
Nem kell megijedni, az árbócot jól kezelem.

Pécs környékén hölgyet lesnék masztizás közben, esetleg pár szeretkezésést nézném.
Idős molett nagy mellű dús szőrzetű hölgyeket keresnék,válald fől magad és irj
Sziasztok! Igényes, nagy méretű férfiként keresnék egy szimpatikus párt Keszthely-Fonyód környékén.
Siofok és környéken valaki/k? Helyem is van se utazni is tudok! Bi párok előnyben
Balatonboglár és környékén szívesen ismerkednék. Én egy mindenre nyitott 60 as vékony férfi.
Siófok környékén ma éjjel autós kalandra nő vagy pár?
Programot tudna valaki ajánlani?
Ma délelött megyek Veszprémen keresztűl Tamásiba , ha valaki útközben talizna
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot! Ui: Júli3-Balatonlelle
Sziasztok szép reggelt kedves hölgyek és párok!Joci vagyok igényes kedves jófej és tisztelettudó férfi aki kölcsönös szimpátia esetén szívesen csatlakozna hozzátok játszótársnak.Hétfőtől 2 hétig Zamárdiban leszek és játszótársakat keresnék akikkel átélhetnénk a jó Sexet
Csinos Nő vagy pár, aki ma vitorláson kalandozna? Siófok
vagy a környéken.

Balaton déli part bi kaland ma? írj
.
Sziasztok! Siófokon vagyok és szivesen taliznek,kalandoznek! helyem is van de utazni is tudok! Fiú/lany/par ?
Sziasztok! Ma este én is siófokon vagyok. Szivesen találkoznék hölggyel esetleg párral.
Sziasztok Pár Baranyában ki félfit keres 3iknak
Sziasztok! Ma estére keresünk partnert Paks,Dunaföldvár környékén kalandozunk,ismerkedünk az adatlapunk alapján...

Iregszemcsén ma este 21:30-22:00 között kölcsönös orál, autódba.
Diszkrét pasi?
Privátban írj, köszönöm.
Diszkrét pasi?
Privátban írj, köszönöm.
Sziasztok!
Mai napon Hölgy, Pár jön az M9 hez?
Mai napon Hölgy, Pár jön az M9 hez?