Sziasztok! Létező, valódi párral, párokkal ismerkednénk.
Ma este Siófok környékén hölgyek párok?
Hát látom, hogy ebben a megyében sem jobb a helyzet, mint Vasban. Egyetlen egy levelet sem kaptunk pártól, bezzeg szóló pasi....
Szóval:
"Siófokon töltünk pár napot (csütörtöktől szombatig) Elég szoros a program, de hátha össze tudunk hozni valamit egy sportos párral. Privátban keressetek lehetőleg."
Pasit továbbra sem, köszönjük!
Szóval:
"Siófokon töltünk pár napot (csütörtöktől szombatig) Elég szoros a program, de hátha össze tudunk hozni valamit egy sportos párral. Privátban keressetek lehetőleg."
Pasit továbbra sem, köszönjük!
Molett,Duci, nagy mellű Biszex hölgyet keresűnk
Sziasztok Siófokon esetleg hölgy vagy párok mostanában?
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek! Szívesen Találkoznék Hölgyel vagy Párral kortol alkattol független !!
első sorban Baranya megyében keresek De utazni is tudok
32 éves független srác vagyok nincs káros szenvedélyem!

Hölgyel ismerkednék, közös örömszerzés céljából! Köszönöm.
Kaposvár környéki közös hoki szabadban?
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek a mai napra. 32 éves intelligens, igényes, sportos, potens Pécsen hellyel rendelkező, de utazni tudó pasi vagyok.
Hölgyet vagy párt keresek a mai napra. 32 éves intelligens, igényes, sportos, potens Pécsen hellyel rendelkező, de utazni tudó pasi vagyok.
5-én Szombaton Pécsre kell utaznunk és napközben lenne pár lukas óránk hazaút előtt.
Szívesen vennénk Pécsi vagy Pécs-Kecskemét között Pár esetleg Lány meghívását egy kis hancúrra.
Privát üzit várunk
Szívesen vennénk Pécsi vagy Pécs-Kecskemét között Pár esetleg Lány meghívását egy kis hancúrra.
Privát üzit várunk
Sziasztok igazi nagy farku ferfit keresunk
20cm feletiek jelentkezenek koszi
20cm feletiek jelentkezenek koszi

Sziasztok jövőhét hétvégén péntek szombat Siklóson töltjük ha van Pécsi vagy Pécs közeli pár aki rá ér szívesen látjuk illetve szívesen találkoznánk vele. Szóló pasi nagy mérettel vagy fiatal. privátban beszéljünk
Siófokon töltünk pár napot (csütörtöktől szombatig) Elég szoros a program, de hátha össze tudunk hozni valamit egy sportos párral. Privátban keressetek lehetőleg.
Balaton Déli partján kukkolnék, aztán meglátjuk milyen a hangulat
Nem független férfiként ismerkednék 60+ -os hölggyel vagy (kizárólag a feleség örömére) ilyen hölgytagú párral.
Sziasztok!
Magára igényes, ápolt, kultúrált, 36 éves férfiként szeretnék üegismerkedni egy ápolt, kedves hölggyel vagy párral
Ismerkedjünk, beszélgessünk akár egy hideg ital mellett. Találkozzunk még ma
Ha valakinek felkeltettem az érdeklödését, ne legyen rest üzenni
Főlega Dél-dunántúli régióban keresgélek
Magára igényes, ápolt, kultúrált, 36 éves férfiként szeretnék üegismerkedni egy ápolt, kedves hölggyel vagy párral

Sziasztok. Pasi többest keresünk. Déli part. Hely adott. Sportos, csupasz testalkatú pasikat keresünk.
Sziasztok! Igényes, nagy méretű férfiként ismerkednék egy szimpatikus párral, akik a szabdságukat Keszthely-Fonyód környékén töltik…
Sziasztok valós párként, valós párok ismeretségét keressük, tartós tartalmas barátság kialakítására.
Csak párok. Szóló férfit nem keresünk semmilyen formába.
Csak párok. Szóló férfit nem keresünk semmilyen formába.
Szép az idő és a víz is kellemes az M9 nél.