Husis nagy mellű Biszex hölgyeket keresünk,kor alkat mindegy.
Jövő héten Siófokon leszünk. Pár esetleg aki kalandozna?
Balaton déli part környékén ismerkednék. Én 60 as vékony mindenre nyitott férfi
Kaposváron keresek hellyel rendelkező nagymellekkel megáldott hölgyeket, diszkréten, ciciszexre! Privire írj!
Sziasztok! Igényes, extra méretű srácként keresnék egynszimpatikus párt, akik a szabadságukat Fonyód-Balatonmária környékén töltik…
Pécsen keresek ma estére biszex párt.Helyem nincs.
Sziasztok Mohács-Bóly környékén keresek hölgyet vagy Párt Huncutkodásra De tudok utazni ugy hogy részemröl nincs akadály!

Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot! Ui: Júli3-10ig Balatonlelle
Sziasztok.
Szombat estère gruppen szexre keresünk mèg.Párokat pasikat hölgyeket
Helyünk Pècs mellett lessz.
Szombat estère gruppen szexre keresünk mèg.Párokat pasikat hölgyeket
Helyünk Pècs mellett lessz.
Napközben Párt pasit keresünk!
Fogadni tudunk, esetleg M-9
Profilunknak megfelelően.
Kérlek olvass mielőtt írsz !
Fogadni tudunk, esetleg M-9
Profilunknak megfelelően.
Kérlek olvass mielőtt írsz !
Sziasztok! Létező, valódi párral, párokkal ismerkednénk.
Ma este Siófok környékén hölgyek párok?
Hát látom, hogy ebben a megyében sem jobb a helyzet, mint Vasban. Egyetlen egy levelet sem kaptunk pártól, bezzeg szóló pasi....
Szóval:
"Siófokon töltünk pár napot (csütörtöktől szombatig) Elég szoros a program, de hátha össze tudunk hozni valamit egy sportos párral. Privátban keressetek lehetőleg."
Pasit továbbra sem, köszönjük!
Szóval:
"Siófokon töltünk pár napot (csütörtöktől szombatig) Elég szoros a program, de hátha össze tudunk hozni valamit egy sportos párral. Privátban keressetek lehetőleg."
Pasit továbbra sem, köszönjük!
Molett,Duci, nagy mellű Biszex hölgyet keresűnk
Sziasztok Siófokon esetleg hölgy vagy párok mostanában?
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek! Szívesen Találkoznék Hölgyel vagy Párral kortol alkattol független !!
első sorban Baranya megyében keresek De utazni is tudok
32 éves független srác vagyok nincs káros szenvedélyem!

Hölgyel ismerkednék, közös örömszerzés céljából! Köszönöm.
Kaposvár környéki közös hoki szabadban?
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek a mai napra. 32 éves intelligens, igényes, sportos, potens Pécsen hellyel rendelkező, de utazni tudó pasi vagyok.
Hölgyet vagy párt keresek a mai napra. 32 éves intelligens, igényes, sportos, potens Pécsen hellyel rendelkező, de utazni tudó pasi vagyok.
5-én Szombaton Pécsre kell utaznunk és napközben lenne pár lukas óránk hazaút előtt.
Szívesen vennénk Pécsi vagy Pécs-Kecskemét között Pár esetleg Lány meghívását egy kis hancúrra.
Privát üzit várunk
Szívesen vennénk Pécsi vagy Pécs-Kecskemét között Pár esetleg Lány meghívását egy kis hancúrra.
Privát üzit várunk