Szívesen beszélgetnék,lányokkal,fiúkkal,párokkal,sexről.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!
Sziasztok szép napot és kellemes Hetet kivánok Mindenkinek!! Baranya-Tolna-Baja környékén keresek hölgyikét vagy Párt akikhez lehetne csatlakozni valamikor a héten , kor alkat nem számit utazni tudok !
32 éves független srác vagyok diszkrét és tisztelet tudo! Kérem csak olyanok keresenek akik komolyan is gondolják a tali és tényleg találkoznának

Sziasztok. Párok, lányok egy gyors kaland szekszárd környékén ma délelőtt?
Kedves, normális, határozott pasit keresünk 3asra, nem azonnalra, normál vagy sportos testalkattal minimum átlag mérettel, de ha nagyobb az sem baj.
Van bizony...
(Ez egy válasz szépéletlegyen üzenetére (2025. 08. 03. vasárnap 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 03. vasárnap 21:46

Sziasztok!
Van itt olyan 50 körüli pár aki komolyan szeretne ismerkedni a déli országrészből, kellő érdeklődéssel és tisztelettel a másik pár iránt, hosszú távra, közös programokkal és barátsággal?
Ha igen, ismerkedjünk!
Van itt olyan 50 körüli pár aki komolyan szeretne ismerkedni a déli országrészből, kellő érdeklődéssel és tisztelettel a másik pár iránt, hosszú távra, közös programokkal és barátsággal?
Ha igen, ismerkedjünk!
Idős nagy mellű hölgyet vagy ilyen párt keresek
Sziasztok! Holnap Kaposvár, Balaton déli partján, Veszprém, Győr vonalon szívesen találkoznék elhanyagolt lánnyal, anyukával, de párokhoz is szívesen csatlakozom a hölgy örömére!
Várom leveleiteket! Szép napot mindenkinek!

Sziasztok szép estét kivánok mindenkinek Ma este esetleg hölgy vagy pár akikhez lehetne csatlakozni Mohács-Bóly környékén?

Sziasztok!
A munkám miatt a héten napközben szabad vagyok.
Hölgy vagy heteroszexuális pár társaságát keresem.
A munkám miatt a héten napközben szabad vagyok.
Hölgy vagy heteroszexuális pár társaságát keresem.
Dugnék Kaposváron.hölgyet
Szívesen beszélgetnék,lányokkal,fiúkkal,párokkal,sexről.
Siófok illetve környéken Swinger klubot vagy partyt tud valaki ajánlani?
Sziasztok hölgyet vagy párt keresek akikhez lehetne csatlakozni valamikor a mai nap folyamán utazni tudok részemröl nincs akadály

Biszex, 28-50 éves nőt keresünk, 3as gabalyodásra, csajos játékra. Fogadni tudunk. Üzenetben írj
Balatonboglár és környékén ismerkednék. Én egy mindenre nyitott 60 as 167/64 férfi.
Balaton déli partján fiatal párokat keresünk
Sziasztok!
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Van olyan kaposvári hölgy, aki imádja a nagy makkot szopizni? Nem vagyok független!privire írj!
Sziasztok! Ha még aktuális, akkor beszéljünk.
(Ez egy válasz nikonboy75 üzenetére (2024. 05. 17. péntek 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 17. péntek 15:43

Sziasztok.. Lehetőleg idősebb pasit, pasikat, baráti társaságot keresnénk olyan kukkolásra, ahol néznék a szeretkezésünket miközben vernék a farkukat hölgytagunk előtt... Csak testre élvezéssel! Diszkréció, higiénia fontos! Esetleg helynek örülnénk.. Nyaraló stb...
Kedves Párral ismerkednék szexi játékokhoz szerda csütörtök napközben egy extrém helyen erdőben parkolóban szállodában találkoznék akár csak kukkolnék meztelenkednénk vagy csak finoman nyalnék masszíroznék minden megbeszélés kérdése Zala Somogy Vas megye