Üdv mindenkinek kellemes hétvégét kivánok elöre is! Baranya-Tolna-Baja környékén keresek hölgyikét vagy Párt akikhez lehetne csatlakozni akár ma vagy a hétvégén valamikor! 32 éves független srác vagyok nincs káros szenvedélyem!
diszkrét és tisztelet tudo vagyok igy kérem olyanok keresenek akik tényleg találkoznának is

Szívesen beszélgetnék,lányokkal,fiúkkal,párokkal,sexről.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!
Sziasztok,
Pártokhoz csatlakoznék az adatlapom szerint.
Pártokhoz csatlakoznék az adatlapom szerint.
Sziasztok! 44 éves,sportos rendkívül jó megjelenés,igényes férfi vagyok,jelenleg Balatonmárián tartozkodom!l! Szívesen csatlakoznék harmadikként,szintén igényes párhoz!Köszönöm!
Idős gigantikus mellű hölgyeket keresek jó ha nem vagy borotvált és nagy tágulékony puncid még vágyik a kényeztetésre titokban,lehetsz nem független is de jó ha egyedűl leksz,merd fölválalni magad
Sziasztok. Kezdő biszex párként keresünk szintén biszex párt vagy biszex férfit mindkettőnk örömére. Csak fogadni tudó párok vagy férfiak jelentkezését várjuk Kaposvár 100 km körzetéből. Arcos képet kérni fogunk az ismerkedés elején. Privát elérhetőséget üzenetben adunk.
Biszex férfiént szexpartnerek keresek.
Tapasztalt, nyitott vagyok.
Tapasztalt, nyitott vagyok.
Sziasztok nő és pár társaságát keresem!

Szívesen beszélgetnék,lányokkal,fiúkkal,párokkal,sexről.
Sziasztok Hölgy vagy pár esetleg ma este Baranya-Tolna-Baja környékén? Idösebb fiatalabb mindegy kor alkat nem számit!
utazni tudok
esetleg autos kalandba is benne vagyok

Szigetvári strandra Szombatra utitársat/társakat keresek 60+os hölgyek személyébe,de hozhatod a lányod is
Sziasztok. Kezdő biszex párként keresünk szintén biszex párt vagy biszex férfit mindkettőnk örömére. Csak fogadni tudó párok vagy férfiak jelentkezését várjuk Kaposvár 100 km körzetéből. Arcos képet kérni fogunk az ismerkedés elején. Privát elérhetőséget üzenetben adunk.
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek Baranya-Tolna-Baja környékén keresek hölgyet vagy párt akikhez lehetne csatlakozni akár ma vagy a hétvégén valamikor

Sziasztok! Balatonboglár és környékén ismerkednék. Mindenre nyitott 60 as vékony férfi vagyok.
Sziasztok. 2 férfi és egy hölgy mellé, csütörtökön este, Balatonfenyvesen hölgyet vagy párt keresünk...
Sziasztok!
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Beválalós idős nagy logó mellű Nőt vagy ilyen párt keresek,Lehet telt,duci,kővér nem független stb
Ok. Bár reménytenen de megpróbálom. Kaposváron keresek olyan hölgyet, vagy párokat akik szeretnék ha elvezkedesük közben
alklmnnként masztiznék velük, Nálatok
Vagy fotóznék, szigoruan arc nélkül. Privire irjatok.
alklmnnként masztiznék velük, Nálatok
Vagy fotóznék, szigoruan arc nélkül. Privire irjatok.
34 éves, diszkrét, mobilis férfi párt keres ismerkedésre és közös élményekre.
vastag és formás a méretem.
Autós vagy szabadtéri találkozó is szóba jöhet.
Nyitott vagyok többféle dinamikára – fontos a tisztelet és a szimpátia.
Kép kérésre megy. Írjatok bátran!
vastag és formás a méretem.
Autós vagy szabadtéri találkozó is szóba jöhet.
Nyitott vagyok többféle dinamikára – fontos a tisztelet és a szimpátia.
Kép kérésre megy. Írjatok bátran!
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek! Mohács-Bóly környékén keresek hölgyikét vagy Párt akikhez lehetne csatlakozni valamikor a mai nap folyamán! Esetleg egy pipa is szoba jöhet valahol össze futunk le pipázol és megy Mindenki a dolgára
teljesen diszkrét és tisztelet tudo srác vagyok!