Sziasztok!
A mai nap keresek Pécsen vagy környékén hölgyet vagy párt. Helyem van, de az utazás se gond. 34 éves kedves, intelligens, igényes, sportos, potens pasi vagyok.
A mai nap keresek Pécsen vagy környékén hölgyet vagy párt. Helyem van, de az utazás se gond. 34 éves kedves, intelligens, igényes, sportos, potens pasi vagyok.
Sziasztok ! Augusztusban 16-24 között ismerkednék pàrral
Ma napközben pécsen valaki nem akar szopni ?

Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Balatonberénybe ma ismerkednék
Balatonparton valaki jó kis buvohelyet? Helyszínek privátban köszönöm
Sziasztok kellemes hétvégét kivánok mindenkinek! Kedves Hölgyet vagy Kedves Párt keresek akikhez lehetne csatlakozni valamikor a mai nap folyamán vagy holnap! 32 éves független srác vagyok nincs káros szenvedélyem! Diszkrét és tisztelet tudo vagyok!
Amit megbeszélünk az ugy is lesz!

Szia Merre lenne???
(Ez egy válasz hattila üzenetére (2025. 08. 08. péntek 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Van pár szekszárd és környékén akikhez csatlakozni lehetne ?? Vagy esetleg csak kukkolni??
Szívesen beszélgetnék,lányokkal,fiúkkal,párokkal,sexről.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!
Augusztus 15-re keresünk srácot, harkányban leszünk
Kaposvári hölgyet, párt keresek.53 vagyok. Nyitott, diszkrét pasi. Minden érdekel, nem válogatok.Ápoltság, diszkréció alap, hely kell.
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
34 éves, diszkrét, mobilis férfi párt keres ismerkedésre és közös élményekre.
Vastag és formás a méretem.
Autós vagy szabadtéri találkozó is szóba jöhet.
Nyitott vagyok többféle dinamikára – fontos a tisztelet és a szimpátia.
Kép kérésre megy.
Írjatok bátran!
Vastag és formás a méretem.
Autós vagy szabadtéri találkozó is szóba jöhet.
Nyitott vagyok többféle dinamikára – fontos a tisztelet és a szimpátia.
Kép kérésre megy.
Írjatok bátran!
Szinte reménytelen, de a szerencsére bízom magam. Keresem azt a párt akinél cc egy hónapja érdeklődtem Fonyódligeten a látogatóközpontról. Véletlen, bizsergős beszélgetés volt egy hihetetlenül semleges témáról és valahogy azóta is motoszkál a fejemben. Persze bőven benne van a pakliban, hogy én gondolom túl. A szőke hölgy pedig ......... Ha vélelenül célba érne a palackposta az komoly dolog lehetne.
Írtam....
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 08. 09. szombat 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 09. szombat 12:17
Törölt felhasználó (4727911)

Augusztus 15-re keresünk srácot, harkányban leszünk
Sziasztok. Ezt nem írás, ezzel mit kezdjünk?
(Ez egy válasz Kellemes75 üzenetére (2025. 08. 09. szombat 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Elnézést! Most làttam, hogy nem az ment àt amit írtam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 08. 09. szombat 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 09. szombat 15:44
Törölt felhasználó (4727911)

Sziasztok. Ezt nem írás, ezzel mit kezdjünk?
Sziasztok!
Baranyában csatlakoznék párhoz! Ápolt, szép vastag méretű sracz egyik...
Baranyában csatlakoznék párhoz! Ápolt, szép vastag méretű sracz egyik...
Sziasztok szép estét kivánok mindenkinek! Hölgyet vagy párt keresek Ma este akikhez lehetne csatlakozni Utazni tudok részemröl nincs akadály!

Sziasztok!
Hölgyet, párt keresek az adatlapom szerint...
Hölgyet, párt keresek az adatlapom szerint...