Sziasztok! A Balaton déli partján hölgy vagy pár aki kalandozna ma éjjél? Sportos, igényes , jó méretű pasi vagyok.
Sziasztok, péntek késő délutánra keresek kalandot a déli parton. Írj privit
Sziasztok mai naptól balatonon vagyunk Siófokon 2 éjszakát. Lenne esetleg par vagy holgy aki talalkozna velünk? Beszélgetés es ha van szimpátia akkor utánna akár bármi alakulhat.
Cumiznék Pécsen...
Sziasztok. Ma estére nagy élvezetekre keresek párt vagy hölgyet teljesen hetero alapon. Fogadni utazni tudok. Pécs és környéke.
Sziasztok Balaton déli partján aktívat keresek!
Sziasztok Balaton déli partján aktívat keresek!
Sziasztok! 29-ig a Balaton délnyugati sarkában vagyunk. Esti programokhoz keresünk párokat, lányokat, fiúkat. Helyünk nincsen, de utazni tudunk ésszerű határokon belül. Adatlapon minden lényegi információ! Rajtunk nem fog múlni!

Hali Sellye szigetvàr bi pasi pàr?
Sziasztok, szopnék ma Dombóvár környékén.
Idős nők???
Kíváncsi lányt, nőt keresnék webkamerás kukkolásra, akit izgat ha látja, hallja, ahogy a pasi rá izgul és elélvez.
Nem baj ha kezdő vagy és nem csináltál még ilyet. Legyen neked is kamerád (nem azért, hogy meztelenül lássalak feltétlenül), mert csak úgy izgalmas mindkettőnknek, ami fontos!
Van teams-em és google chat-em.
Maximálisan diszkrét vagyok!
Írj üzenetet és megbeszéljük!
Nem baj ha kezdő vagy és nem csináltál még ilyet. Legyen neked is kamerád (nem azért, hogy meztelenül lássalak feltétlenül), mert csak úgy izgalmas mindkettőnknek, ami fontos!
Van teams-em és google chat-em.
Maximálisan diszkrét vagyok!
Írj üzenetet és megbeszéljük!
Sziasztok! ma délután Szekszárdon pasi aki tudna fogadni bennünket?
Passzív Bi mazo pasiként, bevállalós, szadi játszótársam keresem Tolna megyében. Helyem van. Többit privin.
Senki?Kár....
(Ez egy válasz köpcös üzenetére (2025. 08. 20. szerda 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 20. szerda 09:06

Ma Barcson pár esetleg aki ott lesz a 20.-i ünnepségen?
Írjatok üzit!
Írjatok üzit!
Balatonmária-Siófok között ma este két 50 éves pasi megnézne bi párt, pasikat sex közben.
Sziasztok
Keszthelyen Párt illetve Hölgyet fogadnék akár több napra is
Szép napot
Keszthelyen Párt illetve Hölgyet fogadnék akár több napra is
Szép napot
Sziasztok csütörtök vagy péntek egy kedves pár hölgy tagját finoman érzékien megmasszíroznám esetleg finoman nyelvemmel izgatnám Balaton déli partján kedves ápolt intelligens diszkrét pasi vagyok
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Ma Barcson pár esetleg aki ott lesz a 20.-i ünnepségen?
Írjatok üzit!
Írjatok üzit!
Szívesen beszélgetnék,lányokkal,fiúkkal,párokkal,sexről.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet ,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!
De szívesen fogadnék egy segítő kezet ,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!