Balatonboglár és környékén ismerkednék.Én 60 as mindenre nyitott 167/66 vékony férfi.
Érett asszonyokat keresek közös játékra,alkat mindegy
Sziasztok Ma este 22:00-utan parommal aktivak lennenk
Felesegem kenyeztetesere hetero alapon
Holgy reszerol lehet bi -is tekintsd meg adatlapunk van par videonk
Szep napot sziasztok
Felesegem kenyeztetesere hetero alapon
Holgy reszerol lehet bi -is tekintsd meg adatlapunk van par videonk
Szep napot sziasztok
Siófok környékén ma este nő, pár társaságát keresném autós kalandra, kukkolásra!
Sziasztok! Balatonfenyvesen leszek - a pár férfi tagja - a hétvégén. Szívesen találkoznék párral a környéken, de ha lesz esetleg buli, oda is szívesen becsatlakoznék. Magas, igényes, potens, többest imádó férfi vagyok. Privátban elértek.
Szívesen ismerkednék és találkoznék valakivel/valakikkel, ha érdekel írj privát üzenettet!
Sziasztok kellemes Délutánt kivánok mindenkinek Ma este csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz Baranya-Tolna-Baja környékén!
diszkrét független srác vagyok nincs káros szenvedélyem!

Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Nőhöz vagy párhoz csatlakoznék a mai nap folyamán
Marcali környékén kölcsönös farokverès?
Idős nagy mellű kővér nem független asszonyokkal taliznék,Tv torony, Mandulás,Dömörkapu,Tel számot adj és megbeszéljük kinek hogy jó!!!
Csütörtökön valami?.

Siófokon és környékén ismerkednék perverz hölggyel, párral!
Írd le mit szeretnél és megvalositjuk !
Írd le mit szeretnél és megvalositjuk !
Sziasztok kaland a Tv toronynál?esetleg
Siófokon ismerhednék heteró
idősebb Urak elé térdelnék rendszeresen, diszkréten! ( hely szükséges! )
Sziasztok! Az adatlapnak megfelelő partnert várok most Pécsett a Tv torony alatti parkolóba. Era
Sziasztok! Holnap (szerda) estére keresek kalandot Tolna és környékén. Írj!

Idős giga mellű nagy befogadó szőrős pinát kényeztetnék,de pár is irhat,jó őtletektől nem zárkózom el