Idős nagy logó mellű dús bundás pinájú mamikat,párokat keresek
Siófoki illetve környéki párt,csajt,pasit keresek minden jóra!!
Sziasztok, szép napot kivánok Mindenkinek Ma este szivesen csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz !
idösebb vagy fiatalabb is lehet

Pécsett és környékén keresem hellyel rendelkező aktív partnerem akit rendszeresen szophatnék,akár viszonzás nélkül is.
Estéink szabadok.. párral töltenénk..
Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila

Balaton déli part? Most kaland?
Ma délelőtt Csörge tó Hölgy, Pár?
Kaland ma valaki?
Bi srác vagyok helyem van!
Irj
Bi srác vagyok helyem van!
Irj
60-70es asszonyokat keresek,nagy logó mel és jó bundás punci legyen,az sem baj ha pár vagy nem független hölgy,párnál a férj ne legyen üzemképes,de a mami annál jobban.Várom a választ!
60-70es asszonyokat keresek,nagy logó mel és jó bundás punci legyen,az sem baj ha pár vagy nem független hölgy,párnál a férj ne legyen üzemképes,de a mami annál jobban.Várom a választ!
Sziasztok!
Pécsen vagy környékén keresek hölgyet vagy párt!
Én egy 34 éves kedves, intelligens, igényes, sportos, diszkrét pasi vagyok. Pécsen helyem van, de utazni is tudok.
Én egy 34 éves kedves, intelligens, igényes, sportos, diszkrét pasi vagyok. Pécsen helyem van, de utazni is tudok.
Holnap Balaton -Pécs útvonalon
Sziasztok! Somogymegyében párként, párokat keresünk, vagy nőt harmadiknak! Privátban írj
Csörge-tó
Azt a párt keresem aki tegnap kint volt.
Azt a párt keresem aki tegnap kint volt.
Sziasztok! Ma Pécs és környékén valaki?
Sziasztok!
Nem teljesen kezdő párként párokkal ismerkednénk
Sziasztok! Szombat délután keresünk hellyel rendelkező férfit a környékünkön.....a pár már csak hab a tortán.
Sziasztok!
Kedden 09.30-án Kaposvár-Dombóvár-Pécs útvonalon kalandoznék, kedves hölgy vagy pár társaságát keresem.
50-es átlagos heteró pasi vagyok.
Kedden 09.30-án Kaposvár-Dombóvár-Pécs útvonalon kalandoznék, kedves hölgy vagy pár társaságát keresem.
50-es átlagos heteró pasi vagyok.