Feleség örömének fokozására keresünk hetero párt vagy hetero pasit.
Nem teljesen kezdő párként párokkal ismerkednénk
Sziasztok!
A mai nap Pécsen vagy környékén keresek hölgyet vagy párt!
Én egy 34 éves kedves, intelligens, igényes, sportos, diszkrét pasi vagyok. Pécsen helyem van, de utazni is tudok.
A mai nap Pécsen vagy környékén keresek hölgyet vagy párt!
Én egy 34 éves kedves, intelligens, igényes, sportos, diszkrét pasi vagyok. Pécsen helyem van, de utazni is tudok.
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Idős kancákat keresek
Sziasztok! Balatonboglár és környékén ismerkednék. Én egy mindenre nyitott 60 as 167/66 vékony férfi. Hely ok
Sziasztok ìrtam PM.
Köszönöm ha elolvassatok. (Ez egy válasz Bajaiparestre69 üzenetére (2025. 10. 01. szerda 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 01. szerda 17:33
Köszönöm ha elolvassatok. (Ez egy válasz Bajaiparestre69 üzenetére (2025. 10. 01. szerda 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Pasit keresünk hazibaratnak Baja vagy környékéről. Fontos az intim max 16 de inkabb kisebb. Estenkent érünk ra ezt is vedd szamitasba. Es hetente legalabb egyszer tuj jönni
50-60 közötti Hölgyeket keresek...
Lenne aktív pasi a Balatonnál?
Jó estét kívánok, Felvenném a kapcsolatot véletek!
(Ez egy válasz Bajaiparestre69 üzenetére (2025. 10. 01. szerda 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 01. szerda 17:33

Pasit keresünk hazibaratnak Baja vagy környékéről. Fontos az intim max 16 de inkabb kisebb. Estenkent érünk ra ezt is vedd szamitasba. Es hetente legalabb egyszer tuj jönni
Idős nagy logó mellű dús bundás pinájú mamikat,párokat keresek
Siófoki illetve környéki párt,csajt,pasit keresek minden jóra!!
Sziasztok, szép napot kivánok Mindenkinek Ma este szivesen csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz !
idösebb vagy fiatalabb is lehet

Pécsett és környékén keresem hellyel rendelkező aktív partnerem akit rendszeresen szophatnék,akár viszonzás nélkül is.
Estéink szabadok.. párral töltenénk..
Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila

Balaton déli part? Most kaland?
Ma délelőtt Csörge tó Hölgy, Pár?
Kaland ma valaki?
Bi srác vagyok helyem van!
Irj
Bi srác vagyok helyem van!
Irj