Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Balaton déli part környékén ismerkednék. Én 60 as vékony mindenre nyitott férfi.
Erről lemaradtam.
(Ez egy válasz Jhony001 üzenetére (2025. 11. 07. péntek 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 07. péntek 11:59
Paks és környékén keresek mai nap. Méretem 15 kb. borotvált és ápolt vagyok! Ápoltság tekintetében ugyan ilyen urak/hölgyek jelentkezését szívesen venném.
Iregszemcsén ma este 19 óra körül szopnék, szopatnék autódba.
Diszkréció adott és elvárt.
Privátban írj, köszönöm.
Privátban írj, köszönöm.
Sziasztok, Dombóvár környékén cumiznék ma.
Marcaliban kölcsönös recska?
Kanos pasi farák kényeztetném ma!
Irj! Helyem van
Irj! Helyem van
Telt idősebb nagy mellű dús szőrzetű hölgyeket keresek,akár nem függetlent is
Paks és környékén keresek mai nap. Méretem 15 kb. borotvált és ápolt vagyok! Ápoltság tekintetében ugyan ilyen urak/hölgyek jelentkezését szívesen venném.
Sziasztok! Hétfőn érkezem Pécsre és 4 napot fogok eltölteni a városban. Erre az időszakra keresem hölgyek vagy párok társaságát! Én 28 éves, sportos, igényes és tanult srác vagyok! Ha érdekellek titeket, kérlek üzenetben jelezzétek!
Párokat / hölgyet fogadnék a hétvégén masszázsra es minden jóra az hétvégén az adatlapom szerint.
Squirt! Olyan lányt keresek aki szeret spriccelve élvezni, vagy szeretné átélni!
Pécsett és környékén aktív pasit kényeztetnék akár viszonzás nélkül is.Kor alkat nem számít az ápoltság és diszkréció viszont igen.
Sziasztok Balaton déli partján valaki aktív?ma holnap délelőtt!
Sziasztik m7 lefele valaki cumi?
Iregszemcsén ma este 19 óra körül szopnék, szopatnék autódba.
Privátban írj, köszönöm.
Privátban írj, köszönöm.
Kaposváron és környékén keresek hölgyet vagy hetero párt ... privátban írjál ha érdekel...
Telt molett nagy cicis hölgyet keresek,kor mindegy,lehetsz nem független is
Szekszard és környéke?
Nov.8-án szombaton Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk

vazelinator