Sziasztok, szép napot kivánok Mindenkinek! Baranya-Tolna-Baja környékén szivesen csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz ma vagy a hétvégén bármikor! Kor nem számit! Utazni tudok
Sziasztok!
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat, persze ez sem egy fix "korlát"... Szívesen lennék "csak néző" is.
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat, persze ez sem egy fix "korlát"... Szívesen lennék "csak néző" is.
Sziasztok vasárnap estére Balaton déli partján vagy Siófok 50 km körzetében keresek urat!
(Ez egy válasz Kvaronpinat üzenetére (2025. 12. 03. szerda 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 03. szerda 20:01
Kaposváron lehetőleg nagymellű hölggyel ismerkednék titokban. Hely kell
, a többit privin. Ötvenes vagyok, de nyitott!
60+os molett hölgyet keresek
Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló (házas)párral.Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
Hölgy vagy pár esetleg mostanság?
2025 12.8-9 a Balcsi déli partján leszünk több napra a Sub "lányommal". Tudnánk élvezni bi v. kíváncsi heteró hölgy aktív részvételét, leginkább lányos játékokkal. Perverz Sub bi urak is írhatnak, lábimádat kötelező, (uraim! a lány nem TSZ. konyha v. ingyen kurva,....tudjad hogy mit tudsz és mit akarsz. Mindezt szeretném olvasni!)! Az úrias, "megbasznám", "megszopatnám", ...... tartalmú igénytelenséggel, még csak esélyed sincs (adatlap nélkül meg legfőképp nincs)! Csinálj egy "élvezetes" kirándulást! Legyél nyitott, bevállalós, és ne legyen sok tabud!
A lehetőség adott, megélheted a vágyaidat.......!!!
Csak aki komolyan is gondolja!!!
Álmodozókból, bohócokból,...,,,,már elég volt!!!
A lehetőség adott, megélheted a vágyaidat.......!!!
Csak aki komolyan is gondolja!!!
Álmodozókból, bohócokból,...,,,,már elég volt!!!
Pécsett és környékén keresek hellyel rendelkező,aktív pasit,akit rendszeresen kényeztetnék orálisan.Ápoltság,diszkréció fontos.
Sziasztok én szabad vagyok. Lessetek az adatlapomra ha kezdésnek elég beszéljünk privátban
(Ez egy válasz r1973 üzenetére (tegnap 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:58
(Ez egy válasz r1973 üzenetére (tegnap 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Péntek estére keresünk-várunk egy jó méretű férfit harmasra, 30 es 55 év között.
Sziasztok! Péntek estére keresünk-várunk egy jó méretű férfit harmasra, 30 es 55 év között.
Sziasztok! Nem cica babákat keresek hanem egy telt nagy keblű 50+os hölgyet aki szereti ha szopizák a bimbókat hoszasan nyalják közbe jó mélyen ujazák stb...de rajtad múlik hogy szeretnéd.Adj elérhetőséget tel számot és vegyük föl a kapcsolatot
Szekszárdon? Írjatok! Helyem van
Kaposváron lehetőleg nagymellű hölggyel ismerkednék titokban. Hely kell
Sziasztok pár vagy nő társaságát keresem !
Duci idős nagy mellű főként nem borotvált hölgyikéket vagy ilyen párokat keresnék,értelmes embereket...
Sziasztok! December 13.án reggel 9:00tol 15:00ig szívesen fogadnék párokat hölgyet Székesfehérváron! Eddig úgy néz ki hogy én plusz egy pár már vagyunk! Természetesen akor lesz tuti mikor mindenki eljönni a talira! 36 éves igényes potens tapasztalt vagyok! Képeim vannak fent az adatlapomon
Légy,120kiló,120D mellbőség,és jó dús bula.Pécs és kki
Sziasztok vasárnap estére Balaton déli partján vagy Siófok 50 km körzetében keresek urat!
Szopnék-szopatnék Pécsen. Helyem nincs, autóban-szabadban is oké.
Sziasztok!
Ma estére keresek hölgyet vagy párt. Pécsen lakom helyem van, de az utazás se gond.
Én egy 34 éves kedves, intelligens, igényes, sportos, potens pasi vagyok, aki 100%-ig diszkrét.
Ma estére keresek hölgyet vagy párt. Pécsen lakom helyem van, de az utazás se gond.
Én egy 34 éves kedves, intelligens, igényes, sportos, potens pasi vagyok, aki 100%-ig diszkrét.

vazelinator

Viki_és_Zoli
Jenny