Sziasztok nő vagy pár társaságát keresem, hetero alapon sokminden erdekel!
Kaposváron lehetőleg nagymellű hölggyel ismerkednék titokban. Hely kell
, a többit privin. Ötvenes vagyok, de nyitott! Van itt bárki is?
, a többit privin. Ötvenes vagyok, de nyitott! Van itt bárki is?
Sziasztok! Szekszárd, Tolna, Paks 15+km-es körzetében párhoz csatlakoznék vagy szóló hölgyhőz a többit privátban!
Hello
Kedden hölgy Szekszárdon?
Írj privátba.
Kedden hölgy Szekszárdon?
Írj privátba.
Ma este Vajszlón és környékén keresem hölgy vagy pár társaságát heteró alapon.
Pécsen létezik swinger club?
Megismerkednék egy olyan sráccal,úrral aki már régóta szeretné kipróbálni milyen lehet egy fiúval együtt hokizni,megérinteni a farkát vagy még kicsit többet...csak amit mindketten szeretnénk.Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok.Helyem van Pestmegyében.Kérlek akkor irj ha valóban szeretnél találkozni.Köszönöm!Szállás van!
Ma délután Fehérvár és környékén érett nőt, párt meglátogatnék
Ápolt 45/185/88 pasi vagyok
Ápolt 45/185/88 pasi vagyok
Iregszemcsén esténként, szopnék, szopatnék, helyes ,fiatalos pasit.
Diszkréció adott és elvárt.
Privátban írj, köszönöm.
Privátban írj, köszönöm.
60+os telt nagy mellű hölgyet keresek!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Kedves hölgyeim, ma este kényeztető masszázst ajánlok Siófokon és környékén. Érdeklődés privátban.
Iregszemcsén esténként, szopnék, szopatnék, helyes ,fiatalos pasit.
Privátban írj, köszönöm.
Privátban írj, köszönöm.
Sziasztok!
Lányok, hölgyek ki nézne meg egy hangos élvezést?
Google chat valaki?
Írj pivát üzenetet
Lányok, hölgyek ki nézne meg egy hangos élvezést?
Google chat valaki?
Írj pivát üzenetet
Szekszárdról valaki vagy pár? írjatok..
Sziasztok vasárnap estére Balaton déli partján vagy Siófok 50 km körzetében keresek urat!
Sziasztok vasárnap estére Balaton déli partján vagy Siófok 50 km körzetében keresek urat!
Jó Reggelt Mindenkinek,
a mai napra keresem kalandozni vágyó partnerem, partnereim Siófok - Szantód - Zamárdi környezetében.
a mai napra keresem kalandozni vágyó partnerem, partnereim Siófok - Szantód - Zamárdi környezetében.
Sziasztok,szombat estefele,valaki Siofok kornyeken nem kenne aki kiverne barátnőm kepeire?
Sziasztok ma 16utan hölgyek/pároknak kényeztető masszas?

vazelinator

Denisa K