Sziasztok. Megpróbalom hátha. Kaposváron olyan pár van e, akinek a hölgye minden lyukba kívánja a faszt? Írj, ha ilyenek vagytok. Nálatok legyen a randi. Diszkréten! Privin keressetek.
Még mindig rá érnénk egy nagy farku srácra :(
Tolna megyében, Hőgyész közelében várom játszótársa(i)mat Mindenféle jóra.
Helyem van.
Helyem van.
.
Somogyban, Marcali környékén hokihaver két 51 éves pasihoz?
Sziasztok parkent keresunk bi holgytagal rendelkezo part vagy bi holgyet ma estere
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Sziasztok fiatal bi csajszit keresek "barátnőmnek" és magamnak holnap estére!
Hellyel rendelkező bi fiút vagy párt keresnénk, kor nem számit, lehetöleg Somogyban.
Haho mindenki alszik
Ma szabad a delutanunk es az estenk ha valaki fogadna minket
Ma szabad a delutanunk es az estenk ha valaki fogadna minket
storno :(
(Ez egy válasz cuckoldpaeris üzenetére (tegnap 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:29
Kedves partnerem, partnereim keresem Siofok, Zamardi, Szantod kozelebol. Kellemes pillanatokra es egy kis együttlétre ...
Kedves partnerem, partnereim keresem Siofok, Zamardi, Szantod kozelebol. Kellemes pillanatokra es egy kis együttlétre ...
55+os molett hölgyet keresünk,mindkét félre nyitott legyél
Sziasztok. Megpróbalom hátha. Kaposváron olyan pár van e, akinek a hölgye minden lyukba kívánja a faszt? Írj, ha ilyenek vagytok. Nálatok legyen a randi. Diszkréten! Privin keressetek.enyhe biszex is érdekelne
Kaposváron lehetőleg nagymellű hölggyel ismerkednék titokban. Hely kell
, a többit privin. Ötvenes vagyok, de nyitott!
, a többit privin. Ötvenes vagyok, de nyitott!
Sziasztok holnap delutan tudna fogadni minket valaki akinek jo nagy es vastag farka van .?
Siófok-Tamási-Kaposvár környékén ma este hölgy vagy pár?
Sziasztok! Most Pécsen nő vagy pár esetleg?
Erősen molett nagy mellű lehetőleg nem borotvált idősebb hölgyikét
Sziasztok,
Kedves partnerem, partnereim keresem Siofok, Zamardi, Szantod kozelebol. Kellemes pillanatokra es egy jo kis karácsonyi együttlétre
Kedves partnerem, partnereim keresem Siofok, Zamardi, Szantod kozelebol. Kellemes pillanatokra es egy jo kis karácsonyi együttlétre

vazelinator