Sziasztok!
Magára igényes, ápolt, potens, többesben már némi tapasztalattal rendelkezö 36 éves férfi vagyok. Szívesen megismerkednék egy szimpatikus párral, akivel akér egy hosszabb távú kapcsolatot is kialakíthatunk van. Kölcsönös szimpátia esetén Komlón tudnálak titeket fogadni, de utazni is tudok.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek, folytassuk privát üzenetben.
Magára igényes, ápolt, potens, többesben már némi tapasztalattal rendelkezö 36 éves férfi vagyok. Szívesen megismerkednék egy szimpatikus párral, akivel akér egy hosszabb távú kapcsolatot is kialakíthatunk van. Kölcsönös szimpátia esetén Komlón tudnálak titeket fogadni, de utazni is tudok.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek, folytassuk privát üzenetben.
Marcali környékén közös farokverés két pasival?
Szívesen szilvesztereznénk egy hozzánk hasonló párral fogadni tudunk, programok alakulóban. Azért adatlapot olvassatok .
Kezdő bi vágyakat kiprobálni szerető molett nagy mellű hölgyeket keresünk,csak kezdők érdekelnek.Molett pár vagyunk
Párt vagy hölgyet keresek
gyertek
(Ez egy válasz Swing2025 üzenetére (tegnap 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:56
(Ez egy válasz Swing2025 üzenetére (tegnap 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Haho mindenki alszik
Ma szabad a delutanunk es az estenk ha valaki fogadna minket
Fiatal feleség finom punciját falnám, feltéve ha a férje folyamatosan figyelne...
Sziasztok. Megpróbalom hátha. Kaposváron olyan pár van e, akinek a hölgye minden lyukba kívánja a faszt? Írj, ha ilyenek vagytok. Nálatok legyen a randi. Diszkréten! Privin keressetek.
Még mindig rá érnénk egy nagy farku srácra :(
Tolna megyében, Hőgyész közelében várom játszótársa(i)mat Mindenféle jóra.
Helyem van.
Helyem van.
.
Somogyban, Marcali környékén hokihaver két 51 éves pasihoz?
Sziasztok parkent keresunk bi holgytagal rendelkezo part vagy bi holgyet ma estere
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Sziasztok fiatal bi csajszit keresek "barátnőmnek" és magamnak holnap estére!
Hellyel rendelkező bi fiút vagy párt keresnénk, kor nem számit, lehetöleg Somogyban.
Haho mindenki alszik
storno :(
(Ez egy válasz cuckoldpaeris üzenetére (tegnap 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:29
Kedves partnerem, partnereim keresem Siofok, Zamardi, Szantod kozelebol. Kellemes pillanatokra es egy kis együttlétre ...
Kedves partnerem, partnereim keresem Siofok, Zamardi, Szantod kozelebol. Kellemes pillanatokra es egy kis együttlétre ...
55+os molett hölgyet keresünk,mindkét félre nyitott legyél

vazelinator

Eva H