Sziasztok, holnap délelőttre (12.29) keresek kalandot. Kérlek privátban keress!
Sziasztok, 30.a délutánra keresünk egy jó megjelenésű aktív férfit heteró alapon. Adatlapot olvass.
Sziasztok! Holnap dél körül Csörge tónál valaki?
Sziasztok. Megpróbalom hátha. Kaposváron olyan pár van e, akinek a hölgye minden lyukba kívánja a faszt? Írj, ha ilyenek vagytok. Nálatok legyen a randi. Diszkréten! Privin keressetek.
Jófej nyugdias molet hölgyet keresek Pécs és környékéről
Sziasztok. Holnap dél körül hellyel rendelkező pasit vagy part keresunk.
Pécs és környékén valaki??
Sziaszrok ma este Nagyatádon keresem hölgy vagy pár társaságát.
Sziasztok valaki tud Kaposvár környékén autós buvohelyed? Nem ide valósi vagyok csak egy csajhoz megyek
Sziasztok!
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
Pogányi szállás nagyon bejött!Itthon ez a legjobb szálloda most szerintem.Pécs,Villány,Harkány csomó lehetőség.
Szilveszterre is sikerült foglalnom de igazából 30.-ára keresnék párokat 31-e is jó lehet de ez az elvárás hogy 31-én bulizni kell ez mindig is taszitó volt nekem.Persze nyugodtan írjatok.
Szilveszterre is sikerült foglalnom de igazából 30.-ára keresnék párokat 31-e is jó lehet de ez az elvárás hogy 31-én bulizni kell ez mindig is taszitó volt nekem.Persze nyugodtan írjatok.
Sziasztok!
Magára igényes, ápolt, potens, többesben már némi tapasztalattal rendelkezö 36 éves férfi vagyok. Szívesen megismerkednék egy szimpatikus párral, akivel akér egy hosszabb távú kapcsolatot is kialakíthatunk van. Kölcsönös szimpátia esetén Komlón tudnálak titeket fogadni, de utazni is tudok.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek, folytassuk privát üzenetben.
Magára igényes, ápolt, potens, többesben már némi tapasztalattal rendelkezö 36 éves férfi vagyok. Szívesen megismerkednék egy szimpatikus párral, akivel akér egy hosszabb távú kapcsolatot is kialakíthatunk van. Kölcsönös szimpátia esetén Komlón tudnálak titeket fogadni, de utazni is tudok.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek, folytassuk privát üzenetben.
Marcali környékén közös farokverés két pasival?
Szívesen szilvesztereznénk egy hozzánk hasonló párral fogadni tudunk, programok alakulóban. Azért adatlapot olvassatok .
Kezdő bi vágyakat kiprobálni szerető molett nagy mellű hölgyeket keresünk,csak kezdők érdekelnek.Molett pár vagyunk
Párt vagy hölgyet keresek
gyertek
(Ez egy válasz Swing2025 üzenetére (2025. 12. 26. péntek 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 26. péntek 12:56
(Ez egy válasz Swing2025 üzenetére (2025. 12. 26. péntek 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Haho mindenki alszik
Ma szabad a delutanunk es az estenk ha valaki fogadna minket
Ma szabad a delutanunk es az estenk ha valaki fogadna minket
Fiatal feleség finom punciját falnám, feltéve ha a férje folyamatosan figyelne...
Sziasztok. Megpróbalom hátha. Kaposváron olyan pár van e, akinek a hölgye minden lyukba kívánja a faszt? Írj, ha ilyenek vagytok. Nálatok legyen a randi. Diszkréten! Privin keressetek.
Még mindig rá érnénk egy nagy farku srácra :(

vazelinator