Kaposváron lehetőleg nagymellű hölggyel ismerkednék titokban. Hely kell , a többit privin. Ötvenes vagyok, de nyitott.kor mindegy!
szilveszter éjszakára párt keresünk
Hölgyeket lányokat párokat keresek minden jóra
Idősebb molett nagy mellű hölgyet keresek,lehetsz nem független is
Ha még nem késő.Helyem van.
(Ez egy válasz Swing2025 üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 29. hétfő 17:18
Hello esetleg most kovetkezo orakban valaki
Egy harmasra hetero alapon hellyel nem rendelkezunk
Holnap délelőtt barátnőmmel harkányi furdoben leszünk. Parokkal szívesen ismerkedünk.
Sziasztok, első sorban hölgyet keresek, de párok is játszanak.
Hello esetleg most kovetkezo orakban valaki
Egye fene, én feláldozom magam és bevállalom helyetted a 18 éves 35 kilós analfabétákat
jó is lenne ha egy ilyen kifakadás valós megkereséseken alapulna xD
(Ez egy válasz kismano2210 üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 29. hétfő 12:06
jó is lenne ha egy ilyen kifakadás valós megkereséseken alapulna xD
(Ez egy válasz kismano2210 üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Ahogy irtam csak és kizárolag molett nagy mellű időseb hölgyek irjanak. Nem érdekelnek a 18éves 35kilós analfabéták
Sziasztok ! A napokban egy kora délután ha megoldható lenne engem érdekelne ... nagyatádról mennék .,..
(Ez egy válasz Nemo74 üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 29. hétfő 08:32
Balatonmária-Marcali környékén két 50 éves pasihoz valaki? Közös farokverés?
Sziasztok. Megpróbalom hátha. Kaposváron olyan pár van e, akinek a hölgye minden lyukba kívánja a faszt? Írj, ha ilyenek vagytok. Nálatok legyen a randi. Diszkréten! Privin keressetek.lehetőleg idősebb, nagymellűek írjanak!
Sziasztok. Megpróbalom hátha. Kaposváron olyan pár van e, akinek a hölgye minden lyukba kívánja a faszt? Írj, ha ilyenek vagytok. Nálatok legyen a randi. Diszkréten! Privin keressetek.lehetőleg idősebb, nagymellűek írjanak!
Sziasztok. Ma,holnapra csatlakoznék hölgy vagy párhoz minden féle jóra. Pécs környékén
30.-a délutánra vagy 31 délelőtt keresek Pécsett hellyel rendelkező hölgyet akivel kényeztethatnénk egymást vagy párhoz csatlakoznék hetero, esetleg enyhe bi alapon.
34 éves, ápolt, normális, diszkrét férfi vagyok.
34 éves, ápolt, normális, diszkrét férfi vagyok.
Ahogy irtam csak és kizárolag molett nagy mellű időseb hölgyek irjanak. Nem érdekelnek a 18éves 35kilós analfabéták
Szekszárd kke valaki??
Balatonmária-Marcali környékén két 50 éves pasihoz valaki? Közös farokverés?
Pogányi szállás nagyon bejött!Itthon ez a legjobb szálloda most szerintem.Pécs,Villány,Harkány csomó lehetőség.
Szilveszterre is sikerült foglalnom de igazából 30.-ára keresnék párokat 31-e is jó lehet de ez az elvárás hogy 31-én bulizni kell ez mindig is taszitó volt nekem.Persze nyugodtan írjatok.
Szilveszterre is sikerült foglalnom de igazából 30.-ára keresnék párokat 31-e is jó lehet de ez az elvárás hogy 31-én bulizni kell ez mindig is taszitó volt nekem.Persze nyugodtan írjatok.
Sziasztok Párhozhoz csatlakoznak 3iknak Baranya Tolna megyében
Ma találkoznék Marcaliban nővel,párral napközben.Akármire is!

vazelinator

pinabubus