Molett nagy logó mellű hölgyeket keresek 18-75ig. Merd válalni magad,tel számmal
Sziasztok. Hosszú távra Párral vagy Hölggyel ismerkednék! Előre köszönöm ha írsz!
Holnap parok? Szauna ...
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Bármi lehetett volna.ajkor valami panzió stb
(Ez egy válasz newpair7783 üzenetére (2025. 12. 31. szerda 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Szilveszteri bulit tart valaki ahova lehetne menni?
Szilveszteri bulit tart valaki ahova lehetne menni?
Most nem gondolod, hogy ez strandon belül csinàlnànk......
(Ez egy válasz zsolt1971 üzenetére (2025. 12. 31. szerda 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali strandon belül merre?
(Ez egy válasz newpair7783 üzenetére (2025. 12. 31. szerda 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 31. szerda 08:14
3-5 pasit keresnénk akik ma Dec 31én napközben eljönnének Hertelendre és miközben párosunk hölgy tagja masztizik ràélveznének..Àpoltsàg borotvàltsàg fotó Google chaten feltétel! 11-15 óra közt L és T
3-5 pasit keresnénk akik ma Dec 31én napközben eljönnének Hertelendre és miközben párosunk hölgy tagja masztizik ràélveznének..Àpoltsàg borotvàltsàg fotó Google chaten feltétel! 11-15 óra közt L és T
Fiatal feleség finom punciját falnám, feltéve ha a férje folyamatosan figyelne...
Szívesen beszélgetnék,lányokkal,fiúkkal,párokkal,sexről.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke
Sziasztok, Balatonlellém Csatlakoznék párhoz hetero alapon szilveszteri Buliban. 30as srác diszkrét ápolt vagyok
3-5 pasit keresnénk akik holnap napközben eljönnének Hertelendre és miközben párosunk hölgy tagja masztizik ràélveznének..Àpoltsàg borotvàltsàg fotó Google chaten feltétel! 11-15 óra közt
Sehol senki Pècsen?
(Ez egy válasz Bebebe üzenetére (2025. 12. 30. kedd 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 30. kedd 16:16
Sziasztok. Mai napon pècsen, kertvárosban masztit nèznèk a kocsidban. Kèrèsre besegítek. Kor, alkat, mèret nem számít.
Sziasztok .41 éves magyar,ápolt egészséges, diszkrét,potens, nem dohányzó értelmiségi férfi vagyok.
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
A holnapi szilveszteri bulira, 6-8 személyneh tudok helyet biztosítani a családi házamban.
Akit érdekel, privát levélben várom jelentkezését.
Tolna megye --->> Hőgyész mellett egy kis faluban.
Akit érdekel, privát levélben várom jelentkezését.
Tolna megye --->> Hőgyész mellett egy kis faluban.
Iregszemcsén, esténként, szopnék, szopatnék, helyes fiút, pasit.
Diszkréció adott és elvárt.
Privátban írj. Köszönöm.
Ma is, most is.
Diszkréció adott és elvárt.
Privátban írj. Köszönöm.
Ma is, most is.
Sziasztok ma-holnap programot keresek hölgy vagy páros társaságában!
Sziasztok. Mai napon pècsen, kertvárosban masztit nèznèk a kocsidban. Kèrèsre besegítek. Kor, alkat, mèret nem számít.
Sziasztok!
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.

vazelinator

Lolita Angel