Sziasztok!
Tolna-Baranya-Bács (Baja) megyében keresek biszex férfi tagú párokat az adatlapomon megjelölt mókázásokra
Tolna-Baranya-Bács (Baja) megyében keresek biszex férfi tagú párokat az adatlapomon megjelölt mókázásokra
Sziasztok Boldog Újévet Kivánok Mindenkinek! Baranya-Tolna-Baja környékén szivesen csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz akár ma este is !
B.Ú.É.K. !
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Ok módosítom, lehet kaposvári bármilyen mellű hölgy. Van aki bevállalja, hogy rámír?
Kaposváron lehetőleg nagymellű hölggyel ismerkednék titokban. Hely kell , a többit privin. Ötvenes vagyok, de nyitott
Sziasztok! Feleséget, barátnőt kényeztetnék, használnék a párja előtt. Kor alkat mellékes, ápoltság fontos. Esetleg szóló hölgy ilyen beállítottsággal? Kérlek privátban írj. Köszönöm
Sziasztok. Hosszú távra Párral vagy Hölggyel ismerkednék! Előre köszönöm ha írsz! Utazni tudok!
Sziasztok mai nap szívesen ismerkednek párral hölggyel kellemes kikapcsolódáshoz akár egy kis újévi autóskalandhoz vagy csak egy kis kellemes játszadozáshoz kiránduláshoz esti órákban akár Berényi parkolóban
Sziasztok Balaton déli part valaki?
Sziasztok! Boldog Új Évet mindenkinek!!
Marcali-Balatonmáriafürdő környékén két pasihoz valaki közös farokverèshez?
Esetleg egy kedves egyedülálló hölgy a hétvégén,aki partnert keres?
Iregszemcsén, esténként, szopnék, szopatnék, helyes fiút, pasit.
Diszkréció adott és elvárt.
Privátban írj. Köszönöm.
Ma is, most is.
Én ma már nem kocsikázok, gyere, autódban ..
Diszkréció adott és elvárt.
Privátban írj. Köszönöm.
Ma is, most is.
Én ma már nem kocsikázok, gyere, autódban ..
Sziasztok mai napra keresuk parkent bi holgytagu part vagy bi holgyet kozos szaunazas bulizgatas sex stb ha van itt iljen valaki irjon batran hej van a hazban van szauna merulo medence zene es minden ami ahoz kell hogy jolerezuk magunkat
Sziasztok hölgy vagy hetero pár partnereim keresem!
Sziasztok. Mai napra 12.31 meglévő négyesünkhőz keresnénk 2-3 párt együtt eltölteni a szilvesztert, hely adott Baranyában. Zene, Buli ,Tánc , és ha minden jól alakúl akkor SEX
Sziasztok!
Magára igényes, ápolt, potens, többesben már némi tapasztalattal rendelkezö 36 éves férfi vagyok. Szívesen megismerkednék egy szimpatikus párral, akivel akér egy hosszabb távú kapcsolatot is kialakíthatunk van. Kölcsönös szimpátia esetén Komlón tudnálak titeket fogadni, de utazni is tudok.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek, folytassuk privát üzenetben.
Magára igényes, ápolt, potens, többesben már némi tapasztalattal rendelkezö 36 éves férfi vagyok. Szívesen megismerkednék egy szimpatikus párral, akivel akér egy hosszabb távú kapcsolatot is kialakíthatunk van. Kölcsönös szimpátia esetén Komlón tudnálak titeket fogadni, de utazni is tudok.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek, folytassuk privát üzenetben.
Pécsett és környékén keresem hellyel rendelkező aktív partnerem akit rendszeresen kényeztetnék orálisan.Viszonzást nem várok.
Molett nagy logó mellű hölgyeket keresek 18-75ig. Merd válalni magad,tel számmal
Sziasztok. Hosszú távra Párral vagy Hölggyel ismerkednék! Előre köszönöm ha írsz!

vazelinator

kapika