Sziasztok!
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
Somogy valaki?
.
Szívesen beszélgetnék,lányokkal,fiúkkal,párokkal,sexről.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke
Sziasztok! Valós , komoly párral ismerkednék hosszú távra.IQ,higiénia, szimpátia fontos!
Pécsen ma vagy holnap valaki? Hely van.
Kedves Hölgyek! Hétvégére kínálok kényeztető masszázst. Balaton déli partnál. Keressetek privátban. Szép napot!
Sziasztok.
Pár esetleg Hölgy akik,aki kalandozna ma?
Pár esetleg Hölgy akik,aki kalandozna ma?
Bisex aktív vagy uni pasi nagyobb mérettel ?
Állandó partnernek , akár ma esti talàlkozással ?
Bisex aktív vagy uni pasi nagyobb mérettel ?
Sziasztok!
Magára igényes, ápolt, potens, többesben már némi tapasztalattal rendelkezö 36 éves férfi vagyok. Szívesen megismerkednék egy szimpatikus párral vagy hölggyel, akivel/akikkel akár egy hosszabb távú kapcsolatot is kialakíthatunk. Kölcsönös szimpátia esetén Komlón tudnálak titeket fogadni, de utazni is tudok.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek, folytassuk privát üzenetben.
Magára igényes, ápolt, potens, többesben már némi tapasztalattal rendelkezö 36 éves férfi vagyok. Szívesen megismerkednék egy szimpatikus párral vagy hölggyel, akivel/akikkel akár egy hosszabb távú kapcsolatot is kialakíthatunk. Kölcsönös szimpátia esetén Komlón tudnálak titeket fogadni, de utazni is tudok.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek, folytassuk privát üzenetben.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
60+os hölgyet vagy ilyen hölgy tagú párt keresek.
Kár, hogy messze vagy Pécstől, pedig most nagyon jól esne egy alapos masszázs.
(Ez egy válasz GG.masszőr üzenetére (2026. 01. 23. péntek 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 23. péntek 16:12
Kedves Hölgyek! Hétvégére kínálok kényeztető masszázst. Keressetek privátban. Szép napot!
Pécs vagy környéke !
Párral ismerkednénk hölgy tagunk abszolút kezdő,de nyitott.
Kevés idővel rendelkezünk ezért nem gyors a folyamat
Párral ismerkednénk első sorban ,ha érdekesek lehetünk írjatok levelet!
Párral ismerkednénk hölgy tagunk abszolút kezdő,de nyitott.
Kevés idővel rendelkezünk ezért nem gyors a folyamat
Párral ismerkednénk első sorban ,ha érdekesek lehetünk írjatok levelet!
Vasárnap estére párt keresünk...
Kaposváron lehetőleg nagymellű hölggyel ismerkednék titokban. Hely kell , a többit privin. Roma hölgyek is kereshetnek.Ötvenes vagyok, de nyitott
Kedves Hölgyek! Hétvégére kínálok kényeztető masszázst. Keressetek privátban. Szép napot!
Sziasztok!
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Szekszárd kke bi kaland??

vazelinator

servise