Sziasztok hétfőn este Dombóvár valaki aki szopatna?
Vasárnap délután a Harkányi Hotel Kager welnes részlegén hölgy vagy pár saunázni gőzfürdőzni?
Pénteken este kalandozás Balaton part? Hetero hellyel rendelkező férfiak, vagy akár szabadban
Idős nagy logó mellű dús szőrzetű hölgyeket keresek lehetsz nem független is telt,molett,duci asszonyok irjatok
Nagykanizsa- Csurgó környékén búvóhellyel rendelkezem. Párok jelentkezését is várom privátban !
Sziasztok! Holnap (Csütörtök) 18:00 körül Szekszárdon a
Cs
tónál lenne biszex férfi kalandra? Írj privit ha érdekel és kalandoznál !
alf
ör alf
ge
Párral ismerkednénk ,első nyitás és az időnk kevés
Dombóvár kamionba valaki?
Pécs és környéke párral ismerlednénk nyitottan
Somogy - Kaposvár?
Bi-passziv jótestű jóképű bevállalós srác vagyok.
Ha valaki szeretne játszani velem jelezze!
Használjatok kedvetekre kocsiba szabadba wc-ben bárhol!
Lányok? Párok? Fiuk?
Bi-passziv jótestű jóképű bevállalós srác vagyok.
Ha valaki szeretne játszani velem jelezze!
Használjatok kedvetekre kocsiba szabadba wc-ben bárhol!
Lányok? Párok? Fiuk?
Sziasztok!
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
Marcaliban ma este két 51 éves bi pasikhoz valaki?
Sziasztok! Keresek Szekszárdon hellyel rendelkező ápolt biszex férfit bi párt házaspárt tartalmas kölcsönös szexre párnál mindkét fél örömére diszkréció adott és elvárt. Írj privátba!
Egyszerű vidám idős telt,molett nagy logó mellű dús szőrzetű hölgyeket keresek,de pár is irhat
Az egész országban keresel?
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2026. 03. 15. vasárnap 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 15. vasárnap 14:08
Ha eleged van a sok kamus nőből és nagyon ki vagy már éhezve arra hogy valaki finoman alaposan kielégitsen orálisan ahogy csak szeretnéd és ameddig csak birod akkor gyere el hozzám,lazuljunk,engedd ki a gőzt élvezz egy hatalmasat,nem baj ha kezdő hetero vagy,igényes nagyon ápolt vékony kedves Pestmegyei srác vagyok,helyem van.Ha csak egy jó hokizás izgatna abban is benne vagyok!Irj bátran!Találkozzunk!
Szívesen beszélgetnék lányokkal fiúkkal párokkal sexről.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és környéke
.Bukake vagy gang bang is érdekel.Hely is van.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és környéke
.Bukake vagy gang bang is érdekel.Hely is van.
Feleséget keresek,másét!Vagyis párral ismerkednék,barátkoznék komolyan!
Harkány-Siklós-Pécs vonzás körében keresek Női társaságot,közös erotikus idötöltésre.
Kaposvárról keres valaki pasit?privire írj!
Sziasztok!
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.

vazelinator

kkkk3636