Szopni is szeretnél?
(Ez egy válasz hendre üzenetére (2026. 03. 25. szerda 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 25. szerda 20:55
Sziasztok! Balatonboglár és környékén szívesen ismerkednék. Én egy mindenre nyitott 60 as férfi.
Sziasztok! Balatonboglár és környékén szívesen ismerkednék. Én egy mindenre nyitott 60 as férfi.
Pécsen diszkréten cumizok. Hely van. Valaki?
Ma este? Kikek,kiknek penne kedve talalkozni? Helyet van utazni is tudok
Sziasztok
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi ? Írj…
Titokban persze
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi ? Írj…
Titokban persze
Sziasztok tolna Bács Fejér megye taliznek sok minden érdekel szexben kedvenc a labsex imádom kiverni női lábra használt lábbeli harisnya zokni is érdekel
Hello, Kalocsa?
(Ez egy válasz tyranno üzenetére (2026. 03. 25. szerda 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 25. szerda 10:56
Sziasztok !!! Ma délután bisex srác esetleg pár?? Dunafőldvár és környéke!!!
Sziasztok !!! Ma délután bisex srác esetleg pár?? Dunafőldvár és környéke!!!
Szívesen beszélgetnék lányokkal fiúkkal párokkal sexről.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és környéke
.Bukake vagy gang bang is érdekel.Hely is van
De szívesen fogadnék egy segítő kezet vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és környéke
.Bukake vagy gang bang is érdekel.Hely is van
Kedves férfiak,hölgyek,párok!
Ha szereted a finom egészséges gecit akkor jó helyen jársz! Nem keresek testi kapcsolatot senkivel sem. Extrém fétisem hogy kiverném bárki előtt, pohárba , ételre ...stb megihatod megeheted ...ha csak kíváncsi hetero vagy és kipróbálnád milyen az íze bátran keres. Én 49 éves ápolt magára adó nem dohányzó nem italozó egészséges életet élő pasi vagyok. Farkam átlagos 14cm formás makkja van, rövid szőrzet van rajta általában fazonírozott. Gecim szép hó fehér nagyon finom ízű! Ha érdekel és szeretnéd megkóstolni akkor írj ! Kizárólag idpőpont és telefonos egyeztetés után csinálom! Igény esetén házhoz is megyek! Ez nem szolgáltatás INGYENES!
Ha szereted a finom egészséges gecit akkor jó helyen jársz! Nem keresek testi kapcsolatot senkivel sem. Extrém fétisem hogy kiverném bárki előtt, pohárba , ételre ...stb megihatod megeheted ...ha csak kíváncsi hetero vagy és kipróbálnád milyen az íze bátran keres. Én 49 éves ápolt magára adó nem dohányzó nem italozó egészséges életet élő pasi vagyok. Farkam átlagos 14cm formás makkja van, rövid szőrzet van rajta általában fazonírozott. Gecim szép hó fehér nagyon finom ízű! Ha érdekel és szeretnéd megkóstolni akkor írj ! Kizárólag idpőpont és telefonos egyeztetés után csinálom! Igény esetén házhoz is megyek! Ez nem szolgáltatás INGYENES!
Holnapi nap folyamán kaposváron leszek. Pár vagy hölgy kedvére tennék szivesen. Délután 5kor indulok vissza
Valaki Pécsi kaland holnap délelőtt?
.
Sziasztok adatlapunk szerint keressünk párokat, férfiakat. Adatlapot olvas! Köszi!
Kedves Hölgyek, Párok! Májusban pár napot Pécsen leszek "nyaralni". Szívesen feldobnám az estéimet egy kedves hölgy vagy pár társaságában. 51 éves, sportos, káros szenvedélyektől mentes fiatalos pasi vagyok. Nyitottnak érzem magam sok mindenre. Szívesen ismerkedem! Szép napot! Gyuri
Sziasztok. Pécsen szabadban masztizok. Kukkolót, segítőt keresek. Privátban a részleteket.
Sziasztok!
A mai nap keresek hölgyet, párt.
34 éves kedves, intelligens, igényes, sportos, diszkrét pasi vagyok.
Helyem van, de utazni is tudok.
A mai nap keresek hölgyet, párt.
34 éves kedves, intelligens, igényes, sportos, diszkrét pasi vagyok.
Helyem van, de utazni is tudok.
Kaposváron csaj aki szereti keményen kiverni? Privire írj!
Sziasztok!
Csatlakoznék Szekszárdon középkorú párhoz házaspárhoz harmadiknak a hölgy örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt. Írj privátba!
Csatlakoznék Szekszárdon középkorú párhoz házaspárhoz harmadiknak a hölgy örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt. Írj privátba!
Senki?
(Ez egy válasz Zsolt2011 üzenetére (2026. 03. 23. hétfő 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 23. hétfő 12:13
M6 melletti parkolóban ma este kukkolnék párt Szekszárd-Dunaföldvár közt

vazelinator

Erzso1966
Cindy Dollar