Addig jutottam velük, hogy a gyorsabb kommunikáció okán adjak telefonszámot. Azóta semmi, pedig ez tegnap volt.
(Ez egy válasz siófoki pasi üzenetére (2026. 04. 03. péntek 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este szívesen meglátogatnék egy laza párt
Sziasztok.Írtam
(Ez egy válasz Gall002 üzenetére (2026. 04. 02. csütörtök 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 02. csütörtök 16:15
(Ez egy válasz Gall002 üzenetére (2026. 04. 02. csütörtök 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk 04.02-04.04-ig párt / párokat, hölgyeket és férfiakat keresünk (enyhe bi beállítottság nem gond egyik nemnél sem) akik szeretik az ilyen nagyon jó kis összejöveteleket.
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Ma este párt keresek Szexárd és környékén
Normális, diszkrét, plasztikai beavatkozástól mentes, korunkbeli, normál vagy sportos, hölgy tag esetén duci vagy telt is oké - alkatú párt keresünk játszótarsnak. Esetleg hölgyet is, hármasra
Sziasztok! Balatonboglár és környékén szívesen ismerkednék. Én egy mindenre nyitott 60 as férfi vagyok.
Sziasztok, szép napot kivánok Mindenkinek! Baranya-Tolna-Baja környékén szivesen csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz Bármikor a mai nap folyamán vagy a hétvégén!
Sehol senki Tolna megyében,vagy környékén ? Hölgy pár
Kaposváron keresek elsősorban olyan hölgyet, aki szeret hosszan cumizni. Párok is írhatnak, enyhe bi is ok! Hely kell, diszkréten! Privire írj.
Van itt olyan igényes, nagy méretű srác, aki szívesen találkozna ma este velünk Szekszárd környékén?
Egyedülálló hölgynek,esetleg párnak
mi
adnák az ünnepekre Kaposvár 50 km távolságig.
alf
nő alf
sé alf
gi bort
.
Sziasztok! Húsvétra ha szeretnéd meglepni a feleséged, párod egy sportautós élménnyel ami tartalmaz extrákat írj. Ha kéred fotót is küldünk
Balaton környéke
Balaton környéke
Sziasztok! Lánnyal,párral ismerkednék/találkoznék! Adatlapom kitöltve+kép.Tolna-Fejér megye és környéke. Utazni tudok!
04.03 -- 04.06 ig
Balatonboglár és környékén ismerkednék, találkoznék nőkkel, párokkal.
Voltam már többször hármasban illetve cuckoldban, házibarátként is.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Nincs helyem, utazni tudok, független vagyok, és rugalmas.
Diszkréció adott. Solo pasik hanyagoljanak.
Balatonboglár és környékén ismerkednék, találkoznék nőkkel, párokkal.
Voltam már többször hármasban illetve cuckoldban, házibarátként is.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Nincs helyem, utazni tudok, független vagyok, és rugalmas.
Diszkréció adott. Solo pasik hanyagoljanak.
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk 04.02-04.04-ig párt / párokat, hölgyeket és férfiakat keresünk (enyhe bi beállítottság nem gond egyik nemnél sem) akik szeretik az ilyen nagyon jó kis összejöveteleket.
Kaposváron hölgy?privire írj! Nagy kebel előny!
Sziasztok!
Balaton déli part környékén kalandoznék hölgyekkel, párokkal.
Hely van, de autós kaland is bejön.
Balaton déli part környékén kalandoznék hölgyekkel, párokkal.
Hely van, de autós kaland is bejön.
Pécs és környékén ismerkednék lányokkal, párokkal, feleségekkel
Siófokon,környékén keresek biszex pasiként párt,pasit,de szóló hölgy is érdekelne!!

vazelinator