Intelligens, önmagára és környezetére igényes férfiként szívesen csatlakoznék egy szimpatikus párhoz vagy hölgyhöz hetero alapon, akar ma is!
Sziasztok!
Kalandozni szeretnék a Balcsi környékén.
Hölgyet, párt (hetero) keresek.
Hely van Zamárdiban, de autós kaland is érdekel.
Kalandozni szeretnék a Balcsi környékén.
Hölgyet, párt (hetero) keresek.
Hely van Zamárdiban, de autós kaland is érdekel.
41/192/82 férfi vagyok. Kaposváron keresek partnert hölgy személyében 35-65 korig, titkos, szeretői kapcsolathoz.
Sziasztok!
Lesz kint ma délután nő a reptéren aki játszana a tényleg 23-cm es cerkámmal ?
Lesz kint ma délután nő a reptéren aki játszana a tényleg 23-cm es cerkámmal ?
Sziasztok!
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
Holnap délelött keresek párt.Pécsen helyem van,de utazni is tudok.
Sziasztok kellemes Délutánt kivánok mindenkinek! Baranya Megyében szivesen ismerkednék hölgyel vagy párral! 33 éves független srác vagyok nincs káros szenvedélyem!
Tisztelet és Diszkréció adot!
Tisztelet és Diszkréció adot!
Szombat,vasárnap Hlölgy,Pár kaland?
Engem érdekelne.
(Ez egy válasz szépéletlegyen üzenetére (2026. 04. 15. szerda 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 15. szerda 20:59
Április 17. pénteken vagy másnap szombaton éjszakai fürdőzés keretén belül ismerkednénk Kiskunmajsán korunk beli párral, bárhonnan a világból.
Hétvégén Pécs környékén leszek, és nagyon szívesen maszíroznék hölgyet, vagy pár hölgy tagját.
Pécsen most valaki?
szia mikor délután ???
(Ez egy válasz allafarok üzenetére (tegnap 05:13), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 05:13
Srácok!
Lenne kedve valakinek ma délután Szekszárdon egy harmashoz?
Ketten látogatnánk meg egy csajt…?
Srácok!
Április 17. pénteken vagy másnap szombaton éjszakai fürdőzés keretén belül ismerkednénk Kiskunmajsán korunk beli párral, bárhonnan a világból.
Sziasztok. Pécs környékén a délelőtti órákra keresnék helyet és partnereket hölgyek és párok személyeben egy kis szabadteri kalandra. Ápolt 48 éves pasi vagyok
Sziasztok! Zamárdi és Siófok környékén valaki? Üdv Attila
Nagymellű nem borotvált idős molett kövér hölgyet keresek.
Sziasztok!Engem érdekeltek legközelebb!
(Ez egy válasz Eraera üzenetére (2026. 04. 12. vasárnap 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 12. vasárnap 18:05
Sziasztok! Oldalunknak megfelelően keresünk férfi partnert mára.
.
Sziasztok!
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.

vazelinator

nikto8588