Intelligens, önmagára és környezetére igényes férfiként szívesen csatlakoznék egy szimpatikus párhoz vagy hölgyhöz hetero alapon!
Sziasztok ! Vasárnap kora reggel Szekszárdon van valaki aki talizna egy kis bi kalandra? Ha érdekel írj privátba!
44 éves, ápolt, igényes, többesben és cuckoldban is tapasztalt, aktívan sportoló pasi vagyok. A következő héten Veszprém környékén találkoznék délutánonként és esténként, tudok utazni, de fogadni nem.
.
Somogyban merre? Nap kozben balatonszemesen tudok eldugott helyet! ☺️
(Ez egy válasz Curiousdirtycouple2739 üzenetére (ma 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Pàrral szívesen kalandoznánk ma szabadban! Somogy megye?
Sziasztok ! Ma délután 13:30 körül kinézek a
Cs
tóhoz Szekszárdon lenne valaki egy kis kalandra?
alf
ör alf
ge
Sziasztok? Hölgy valaki ma délután M9?
Ma (szombaton) Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
04.18 szombatra keresünk pasit. Helyszín Debrecen, mi + 1 pár és + 1 pasi már van. A hely korlátozott, még szeretnénk maximum 2 scrácot. 45 alatt, vékony vagy sportos. Borotvált. Ha ma este nem érsz rá, ne is írj, most hosszú időre csak ez az egy alkalom lesz. A kapcsolatra jelölés is felesleges, ha szimpi vagy akkor adunk viber számot ott majd láthatjuk egymást. Buli zene, minden lehetséges de semmi sem kötelező
Ha van tapasztalatod még jobb. Vár 2 csajszi
Ígérgetők , kamusok, kisfiúk kíméljenek.
Ha van tapasztalatod még jobb. Vár 2 csajszi
Ígérgetők , kamusok, kisfiúk kíméljenek.
Sziasztok!
Ma nap keresek hölgyet vagy párt.
Én egy 34 eves kedves, intelligens, igényes, sportos, potens pasi vagyok. Helyem van, de utazni is tudok.
Ma nap keresek hölgyet vagy párt.
Én egy 34 eves kedves, intelligens, igényes, sportos, potens pasi vagyok. Helyem van, de utazni is tudok.
Dombóvár környékén a délelőti órákban nővel, párral kalandoznék.
Utazás nem gond
Utazás nem gond
Kortol és alkatol függetlenül keresnék idős hölgyeket
Sziasztok !
Ismerkednék diszkrét kölcsönös tartalmas kapcsolatra nyitott Szekszárdi középkorú párral házaspárral a hölgy örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt.Ha szívesen ismerkednél írj privátba !
Ismerkednék diszkrét kölcsönös tartalmas kapcsolatra nyitott Szekszárdi középkorú párral házaspárral a hölgy örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt.Ha szívesen ismerkednél írj privátba !
Sziasztok. Ma este hellyel rendelkező pár vagy fiú?
Ma este Fonyód valaki?
Intelligens, önmagára és környezetére igényes férfiként szívesen csatlakoznék egy szimpatikus párhoz vagy hölgyhöz hetero alapon, akar ma is!
Sziasztok!
Kalandozni szeretnék a Balcsi környékén.
Hölgyet, párt (hetero) keresek.
Hely van Zamárdiban, de autós kaland is érdekel.
Kalandozni szeretnék a Balcsi környékén.
Hölgyet, párt (hetero) keresek.
Hely van Zamárdiban, de autós kaland is érdekel.
41/192/82 férfi vagyok. Kaposváron keresek partnert hölgy személyében 35-65 korig, titkos, szeretői kapcsolathoz.
Sziasztok!
Lesz kint ma délután nő a reptéren aki játszana a tényleg 23-cm es cerkámmal ?
Lesz kint ma délután nő a reptéren aki játszana a tényleg 23-cm es cerkámmal ?

vazelinator

Tamas8888
Hana