Sziasztok nő és pár társaságát keresem,Paks környékén elsősorban,de a környező megyék beleférnek utazás szempontjából.
Sziasztok!
Jövő héten délelőtti órákban helyel rendelkező pasit keresek. Keszthely - Balatonboglár közt.
Jövő héten délelőtti órákban helyel rendelkező pasit keresek. Keszthely - Balatonboglár közt.
Tamási Dombóvár?
Somogy Siófok környékén valaki ?
Siófok környékén autós kaland ma este?
Holnap kezdõdik a PEN, esetleg valamelyik nap lesz kint Hölgy vagy Pár aki ismerkedni is szeretne? Ha igen privátban egyeztessünk
Sziasztok, Baranya Megyében szivesen ismerkednék hölgyel vagy párral!
Holnap délelőtt keresek párt pécs és környékén.Utazni és fogadni is tudok.
Balatonmária-Kéthely környékén két bi pasihoz valaki?
Sziasztok! Ma valaki délután Dfoldvár Kaposvár útvonalon?
Sziasztok! Ápolt, intelligens, nemdohányzó férfiként szívesen ismerkednék párral / házaspárral a szürke hétköznapok színesítésére, közös élmények, izgalmas vágyak megélésére. Sok mindenre nyitott vagyok, szívesen próbálok ki új dolgokat is. Alapvetően heteroszexuális vagyok, de enyhe biszex nem akadály, sőt.... Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt. Keressetek bizalommal! Üdv, Ádám
PÉCS és környéke , helyed van elugrom hozzád egy kis kellemes játékra, napközben.
Biszex pasi, pasit vagy párt keres ahol mindenki mindenkivel jól érezheti magát.
Biszex pasi, pasit vagy párt keres ahol mindenki mindenkivel jól érezheti magát.
Kaposváron ma/most valaki???
Sziasztok!
Egy jól, azaz alaposan és hosszan maszírozni szerető és tudó srácra lennénk nyitottak, akit hosszútávon is akár bevállalnánk.
Olyan írjon, aki szeret, tud hosszan és erősen maszíroni és ajándék számára az, hogy ezt egy fiatal, sportoló lány testén teheti meg és így élvezi ki minden pillanatát.
Szakirányú végzettség és tapasztalat helyzeti előny.
Május 1-én, estefelé ráérünk találkozni, helyünk is van ehhez. Komolyan gondoljuk. Várjuk a jelentkezéseket.
Egy jól, azaz alaposan és hosszan maszírozni szerető és tudó srácra lennénk nyitottak, akit hosszútávon is akár bevállalnánk.
Olyan írjon, aki szeret, tud hosszan és erősen maszíroni és ajándék számára az, hogy ezt egy fiatal, sportoló lány testén teheti meg és így élvezi ki minden pillanatát.
Szakirányú végzettség és tapasztalat helyzeti előny.
Május 1-én, estefelé ráérünk találkozni, helyünk is van ehhez. Komolyan gondoljuk. Várjuk a jelentkezéseket.
PÉCS és környéke , helyed van elugrom hozzád egy kis kellemes játékra, napközben.
Telt,molett,duci,nagy mellű nem borotvált asszonyokat keresek.Irj bátran
Kukkolásért cserébe helyet biztosítok szekszárdon
FtM-ként puncimat nyalatnám Balaton déli part mentén.
Szekszárdon ma ?
Hello! Balaton Ny- i medencéjénél hölgy vagy pár? Hetero alapon.

vazelinator

balzsam