Sziasztok!
Ma, holnap szívesen találkoznánk fiatal csinos párral, hölggyel Sümegen! Szóló pasit nem keresünk!
Üdv,
L,H
Ma, holnap szívesen találkoznánk fiatal csinos párral, hölggyel Sümegen! Szóló pasit nem keresünk!
Üdv,
L,H
Sziasztok
Jó nagyfarkú pasit keresek, közös masztira, vagy szívesen megnéznék bi pasikat is.
Jó nagyfarkú pasit keresek, közös masztira, vagy szívesen megnéznék bi pasikat is.
Nem teljesen kezdő párként párokkal ismerkednénk
Szombaton délelőtt szívesen megnéznék valakit hoki közben a Balaton déli partján.
Sziasztok, mai nap, csütörtök estére kínálok hölgy részére kényeztető masszázst Siófok és déli-part. Gyakorlott masszőrként, jelentkezés privátban. Szép napot!
Két 51 éves bi pasik megnéznének farokverèst vagy bi párokat sex közben Marcali környékén.
Dombóvár vagy környékén férfias biszex pasas?
Hétfőre keresűnk párommal nagyobb intim mérettel, bi pasit, vagy párt!
Helyűnk van, írj ha úgy érzed te vagy akit keresűnk!
Helyűnk van, írj ha úgy érzed te vagy akit keresűnk!
Nagy logó mellű és dús szörzetű hölgyeket keresek,kor alkat mindegy,de lehetsz nem független is
Kaposvárról senki sincs???? Hölgyek, párok????
PÉCS és környéke , helyed van elugrom hozzád egy kis kellemes játékra, napközben.
Biszex pasi, pasit vagy párt keres ahol mindenki mindenkivel jól érezheti magát.
Biszex pasi, pasit vagy párt keres ahol mindenki mindenkivel jól érezheti magát.
Sziasztok Mohács-Bóly környékén szivesen csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz ma este bármikor
Kaposváron lehetőleg nagymellű hölggyel ismerkednék titokban.
De ha nem nagy az sem baj! Hely kell , a többit privin. Ötvenes vagyok, de nyitott
De ha nem nagy az sem baj! Hely kell , a többit privin. Ötvenes vagyok, de nyitott
Hello, mostanában délelőtt keresek hellyel rendelkező párt. Utazni tudok, de jó lenne 50km-en belül.
Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila
Sziasztok! Holnap délelőtt Pécsen és vonzáskörzetében keresek kalandot. Kocsival leszek. Részleteket privátban.
Nagy logó mellű nagy bimbó és dúsz szőrzet fontos,korosztáj függetlenség mindegy
KAPOSVÁR???
KAPOSVÁR és környéke?
Bevállalós bi/passzív vagyok
Használj kedvedre :P
KAPOSVÁR és környéke?
Bevállalós bi/passzív vagyok
Használj kedvedre :P
Kaposváron egy kis kaland 12-13 óráig. Olvass adat lapot, hely szükséges.
Sziasztok. Holnap 8-10 ig Paks környékén ismerkednénk. Kamionnal leszek!

vazelinator

atx