Most pakson néző előtt hokiznék Pakson az ürgemezőn
Nagyatádi és környéki lányok, nők vannak itt? Hosszútávú (szex) partnerem keresem
Sziasztok!
Hölggyel vagy párral kalandoznék. Balaton déli parton helyem van, de autós kaland is érdekel.
Hölggyel vagy párral kalandoznék. Balaton déli parton helyem van, de autós kaland is érdekel.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Sziasztok,
Hölgyekkel, Párokkal ismerkednék, baratkoznék
Dél-Dunántúl
Utazni tudok helyem is van..
Üdv.
Hölgyekkel, Párokkal ismerkednék, baratkoznék
Dél-Dunántúl
Utazni tudok helyem is van..
Üdv.
Sziasztok!
Pécsett keresem pár társaságát, hármas vagy cuckold is izgalmas lehet
Ápolt, jó méretű potens srác vagyok!
Pécsett keresem pár társaságát, hármas vagy cuckold is izgalmas lehet
Ápolt, jó méretű potens srác vagyok!
Párként keresünk 40 év alatti normál testalkatú pasit Somogy megyéből a hölgy örömére
PÉCS és környéke , helyed van elugrom hozzád egy kis kellemes játékra, napközben.
Biszex pasi, pasit vagy párt keres ahol mindenki mindenkivel.........
Biszex pasi, pasit vagy párt keres ahol mindenki mindenkivel.........
Sziasztok. Egy kellemes felkérés. Sajnos valószinű, esélytelen vagyok, mert nem tudok privátba írni nektek.
Csodás élményeket kívánok. (Ez egy válasz TigMel üzenetére (2026. 05. 14. csütörtök 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 14. csütörtök 14:42
Csodás élményeket kívánok. (Ez egy válasz TigMel üzenetére (2026. 05. 14. csütörtök 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Ozora környékén keresünk sportos, méretes srácokat ma estére privát partyra, szaunázásra.
Párom hosszan kényeztethető…
Jelentkezéseket az elképzelésekkel privátba várjuk!
Sziasztok, ismerkednék minden jóban benne vagyok
Ozora környékén keresünk sportos, méretes srácokat ma estére privát partyra, szaunázásra.
.
SZEKSZÁRD és környéke?
Balatonmáriafürdő környékén csatlakozna valaki két 52 éves bi pasikhoz?
Sziasztok.
Pünkösdi hétvégén Hévízen kicsit ismerkedni kukkolni incselkedni egymással? (Ez egy válasz pecsipar007 üzenetére (2026. 05. 13. szerda 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 13. szerda 20:36
Pünkösdi hétvégén Hévízen kicsit ismerkedni kukkolni incselkedni egymással? (Ez egy válasz pecsipar007 üzenetére (2026. 05. 13. szerda 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok még mindig keresünk hellyel rendelkező párt vagy férfit holnap délelőttre
Sziasztok még mindig keresünk hellyel rendelkező párt vagy férfit holnap délelőttre
Sziasztok !
Ismerkednék Szekszárdon nyitott középkorú párral házaspárral tartós tartalmas laza diszkrét kapcsolatra természetesen a hölgy örömére kényeztetésére. Ha komolyan gondolod és valóban ismerkednétek és taliznátok írjatok privátba !
Ismerkednék Szekszárdon nyitott középkorú párral házaspárral tartós tartalmas laza diszkrét kapcsolatra természetesen a hölgy örömére kényeztetésére. Ha komolyan gondolod és valóban ismerkednétek és taliznátok írjatok privátba !
Sziasztok este valaki Zamárdi környékén? Üdv Attila
Sziasztok! Tamási kkén valaki?
Fiatal lányt nyalnék élvezésig, vagy amit szeretnél!
Perverzó előny!
Perverzó előny!

vazelinator

nickers01